Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři soutěžící se pokusí změnit z Popelek v krásné princezny a to za pouhé dvě hodiny a deset tisíc korun. Vítězkou ale může být jen jedna. (TV Barrandov)

Recenze (93)

PK Ivanhoe odpad!

všechny recenze uživatele

Moc nevím kde se stala chyba... vypadalo to že Barrandov bude mít nějakou úroveň , ale celkově mě pěkně zklamal - viz. tenhle pořad. Dokoukal jsem ho jen proto, abych zjistil jestli to alespoň vyústí v něco zajímavýho - bohužel stále jsem jen koukal na obézní mámu, abych viděl jak na sebe nahodí hadry, že by klidně mohla jít k E55 ()

Kinotip odpad!

všechny recenze uživatele

Podobný pořad znám ze slovenské televize, oba pořady fungují na stejném principu. V pondělí 16.8.2015 jsem viděla první díl, který vysílala stanice Barrandov, bohužel mě ale velmi zklamal, čekala jsem něco více. Slovenská verze "Nákupné maniačky" má větší oblibu v české i slovenské republice. Je možné, že další řada dílů bude lepší. Dle mého názoru jsou i špatně zvolené účastnice pro 1. řadu. Předpokládám, že pořad bude mít malou sledovanost nejen kvůli špatně zvoleným nakupujícím, ale i kvůli zpracování. ()

Reklama

NellieLovett 

všechny recenze uživatele

Slovenskou verzi jsem neviděla, jen jsem o ní slyšela. Nicméně Popelku dávají, když jsem v práci a mám za chvíli padla, takže sleduji. A to mě teda tak štve, že jsou všechny ty holky jak přes kopírák. Mají 10tis, aby si nakoupily a ony všechny přijdou v tom stejném. Achjo. A výběr stylisty nechápu, on je to jako opravdu nějaký uznávaný stylista? Není že ne? ()

selfesteem odpad!

všechny recenze uživatele

Moderátora vyměnit! To každopádně, hned. Jinak jedna z dalších trpících soutěží, jako Výměna manželek nebo Prostřeno, jen s tím rozdílem, že pokud se trefíte do dobrého úkolu (styl, do jakého se máte obléct je i vaším stylem), nakoupíte si za 10.000,- a ty věci vám zůstanou! To je na téhle soutěži úžasný. Jen tam vhodně zakamuflovat, že zrovna tyhle hodinky se k tomuto stylu hodí, i když po nich toužím už dva měsíce :). Ti co tomu nerozumí, hodnotí další co tomu nerozumí, ale každý ze soutěžících má nakoupíno, plus může vyhrát dalších 10.000,- a ještě nábytek, to opravdu není špatné. Jen aby na tom tvůrci pořadu neprodělali, protože sledovanost bude upadat. Měla by to moderovat nějaká známá česká modelka, nebo známý stylista, kdo aspoň trochu k tomu moderování přičichl a taky, kdo není do sebe zahleděnej namyšlenej trouba. Už se k tomu nikdy nevrátím, ale soutěžící Galina v květované bundě a krátkých lacláčích byla NEJlepší a nejnápaditější, ať si kdo chce co chce říká. Ta její výhra nábytku byla pro mě velkým zadostiučiněním :). ()

EllienPM

všechny recenze uživatele

Potkal Odpad Odpada a řekli si: "Pojď, zajdeme šopingovat do Palladia." Kdyby ten stylista byl aspoň opravdu šikovný, dám klidně jednu-dvě hvězdy, protože bych (ach já věčný optimista) mohl doufat, že díky němu se mladý holky naučí aspoň trochu lépe se oblékat (nebo vrátit se na zem). Každopádně "obdivuju" to jejich sebevědomí (nebo nesoudnost?) stoupnout si s často "problematickou" postavou před kamery a nemakat na sobě. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama