Reklama

Reklama

Divoká Kanada

(seriál)
  • Česko Rok v kanadské divočině (více)
Kanada, 2017, 3 h 43 min (Minutáž: 43–51 min)

Hrají:

David Suzuki (vypravěč)
(další profese)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Seriál se zaměří na jedinečnou faunu Kanady v průběhu čtyř rozdílných ročních období. Sezónnost počasí naší planety určuje a pohání život každého tvora. Lidé, rostliny a divoká zvěř se musí přizpůsobit měnícím se podmínkám, kterým čelí v důsledku každoročního oběhu naší planety kolem Slunce. V některých oblastech jsou tyto následky mimořádně markantní. Patří k nim i Kanada. Tato série představí jedinečné a vzácné přírodní divy Kanady. Mimo jiné uvidíte bouřky s blesky a tornáda na kanadských prériích, tajné světy ukryté pod sněhem, lední medvědy na lovu v rozmrzlých vodách Hudsonské zátoky, podivného tvora, jenž žije pod zemí a místo očí má 28 chapadel kolem úst, žáby, které v zimě zmrznou na kost a jako zázrakem každého jara oživnou, a rysa pohybujícího se po sněhu při lovu za prchající kořistí. (Viasat)

(více)

Diskuze

Ripley

Ripley (hodnocení, recenze)

Ještě dodám.Vím,že měl zdravotní problémy a teď je na vozíku.Tohle je samozřejmě smutné a přeji mu mnoho zdraví,ale pokud tu práci dostal jen ze soucitu ,e to špatně.Omlouvám se Vám pokud to čtete pana Jančařík,ale tady mi Váš hlas opravdu nesedí. 

Ripley

Ripley (hodnocení, recenze)

Viděl jsem první díl s českým komentářem a další díly jsem už nedal.Komentář čte Michal Jančařík a neskutečně mě irituje.Nic proti tomu pánovi jinak nemám,ale jeho komentář zní neskutečně amatérsky.Má neškolený hlas a je to slyšet.Pro počasí to stačilo,ale tady to kazí dojem.Bohužel to není první dokument který komentoval.Máme tolik příjemných profi hlasů,tak proč on!

Reklama

Reklama