Reklama

Reklama

Majk Spirit - dobYjeme svet

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Slovensko, 2015, 4 min

Obsahy(1)

Majk Spirit sa vo videoklipe prechádza po centre nášho hlavného mesta a rozdáva albumy. (nessbeal)

Recenze (7)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Špiritus teče proudem, kde je chyba, že si nedám ani lok. Aha, já mu nerozumím. Kulometná slovenština splývá v jeden celek, který se nedá poslouchat. Ale čo bolo, to bolo, teraz som hoperom. Čepice nakřivo, debilní image, ale to ne, tohle je super cool image. Tak dlouho sháním tu čepici, v Máji, v Labuti, nikde nic. Až jeden maník přehazuje před barákem uhlí. Jeho pokrývka hlavy je stejná jako ta Spiritova. Neváhám, kupuji ji od chlápka za pětikilo. Super, nyní dobYji svět. Kde jsou ty časy, kdy éterem zněl Arnošt Pátek. Já chci hudbu. Už stačily pokusy o atrapu rapu, nebo co to je. Chci normální písničkové texty, rychlé drmolení už stačilo. Zahazuji čepici, chci zpět pětistovku, ale jindy ochotný dovozce uhlí už si nepamatuje, že bychom spolu někdy obchodovali. Tak takhle by to nešlo. Takhle se svět nedá dobÝt. Až se zase objeví nový klip Majka Spirita, už mu nebudu věnovat pozornost. Vždyť tohle je urážka hudebního světa. To už raději ten špiritus. Ale pána s křivou čepicí a pochybných hudebních kvalit nebrat! 0% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Tenhle klip se mi úplně nelíbí, ale tu písničku jsem v době vydání celkem hodně poslouchal. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Občas aj u nás sa podarí videoklip, ktorý má technicky obstojné podanie, ale keď počujem tú bludnú omáčku okolo toho, mám zdvih. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

To, že sa snažia ľudí hodnotiť podľa talentu a charakteru je pekné a že nie podľa toho, čo tvrdia že nerobia, teda dúfam, že sú ozaj takí, no potom zas nechápem, prečo chcú takzvane dobyť svet, lebo myslím, že majú trocha pomýlené vnímanie. Som rád za niektoré zábery z Bratislavy, no veľkú hudobnú ani obrazovú umeleckú hodnotu to podľa mňa nemá. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama