Reklama

Reklama

Svatba na první pohled Austrálie

(pořad)
  • Austrálie Married at First Sight (Australia)
Reality-TV
Austrálie, 2015, 42 min

Obsahy(1)

Může vzniknout skutečná láska mezi dvojicí, která se poprvé uvidí až u oltáře...? (TV Prima)

Recenze (7)

Viviane odpad!

všechny recenze uživatele

První řada asi nejslušněji udělaná reality ze všech Svateb vůbec, držela se tématu, měla spád, nepřehrávala. Pouze 6 epizod bohatě stačilo, 3 hvězdy. Další řady sešup až k naprosté nekoukatelnosti. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Hrané- nehrané, po tom Prd! Aranžmá na úrovni, ALE mne ide o INTRIGYYYY!!! joooo! Intrigy ma sýtia, v tom guláši rôznorodych charakterov ( pipka, mrcha, mama , typek, drsnak, normalňak, pozer, farmar atď..) je toho Viac, nielen to! Ja sa nehanbím, je to napinavejsie ako Manuela a iné -ely.. . ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele

Naprosto toxický pořad s toxickými lidmi, které nemají základní předpoklady k životu ve vztahu s jiným člověkem. Success rate "odborníků" je cca 1:100 a stejně se najdou lidi, kteří si myslí, že tam najdou pravou lásku, ve chvíli, kdy jim někdo strká kameru pod čumák. ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Buďme si upřímní - Austrálie je sociální experiment. Po staletí jsme do této trestanecké kolonie zaváželi zločince, množili se a my teď můžeme kamerovat, jak to dopadlo. A tato krásná soutěž ještě umocňuje lidskou demenci. Ty vystajlované modelky s botoxovými zobáky, duck duck duck! Ty dramatické situace povrchních lidí! Ty sociální dynamiky narcisů, psychopatů, plejbojů a energetických upírů! I když samozřejmě uznávám, že nejlepší reality show jsou Hunger Games, vo tom žádná. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama