Reklama

Reklama

Mongers

Krátkometrážní / Krimi / Horor
USA, 2017, 8 min

Obsahy(1)

Osamelý fanatik verí, že objavil rodinu, ktorá pozostáva z démonov. Vyberie sa na lov a celú svoju expedíciu chce zaznamenať. To sa mu ale môže stať osudným. (Marceloo)

Recenze (2)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Osamelý fanatik verí, že objavil rodinu, ktorá pozostáva z démonov. Vyberie sa na lov a celú svoju expedíciu chce zaznamenať. To sa mu ale môže stať osudným. - Použitý nápad nie je vôbec na zahodenie. A aj keď sa dal už viackrát vidieť, za tých pár minút režisér dokáže zaujať a pomocou intenzívnej metalovej hudby sa z toho s pribúdajúcimi minútami stáva prepad do šialenstva. Hodnotenie nedávam vysoké, ale som s týmto projektom kvôli drastickému vyvrcholeniu spokojný. Chcelo by to len pár dolárov navyše. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak v tomto případě jsem byl vcelku mile překvapený. Krátkometrážní jednohubka potrhnutá příjemnou metalovou muzikou a docela zajímavou atmosférou i samotnou pointou příběhu. Postupně se rozjela amatérská „brutální“ jízda, ve které nechyběla krev, drsná akce ani zběsilý střih. Jasně dalo by se na tom najít i dost nedostatků, ale v rámci možností samotného tvůrce si myslím, že jeho výtvor patří k těm stravitelnějším krátkometrážním kouskům, které jsem viděl. Takže i já se přikláním k průměrnému ohodnocení… ()

Reklama

Reklama