Reklama

Reklama

Childer

Krátkometrážní / Drama / Horor
Velká Británie, 2016, 19 min

Režie:

Aislinn Clarke

Hrají:

Dorothy Duffy

Obsahy(1)

Matku žijící jen se svým synem v domě u lesa trápí nejen její noční můry a chlapcova neposlušnost, ale i podivné děti, které se začaly objevovat před jejím domem. Přehnaná starostlivost a obavy se záhy změní v psychickou nestabilitu, kterou pomalu, ale jistě přestává zvládat… (SOLOM.)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl takovou matku, tak si to raději hodím sám. Psychicky labilní ženská a kupa malých harantů, z nichž ten její spratek mi lezl na nervy úplně nejvíc. Asi nejlepší na tomto krátkometrážním kousku jsou ty matčiny noční můry spojené s přírodou. Vyložená katastrofa to však nebyla, takový hudební klavírní doprovod nebyl vůbec špatný a ani práce kameramana nebyla nejhorší. I tak si však myslím, že to nestačí ani na průměrné ohodnocení. Snad kdyby vypilovali atmosféru… ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem asi ani nemusel vidět. Moc nerozumím, proč takové filmy vznikají. Být součástí natáčení bych nechtěl. Takovou matku bych nechtěl. Film si pamatovat nechci. Snad ho brzy zapomenu. ()

Marena666 

všechny recenze uživatele

Ten konec mohl být o hodně lepší, škoda... nebylo to úplně blbý, ale dalo se s tím udělat trošku víc... třetí hvězdu dávám za prostředí. Mám rád, samoty a lesy.... ()

Reklama

Reklama