Reklama

Reklama

Zasněná láska

(seriál)
TV spot
Turecko, (2018–2019), 115 h 48 min (Minutáž: 127–148 min)

Kamera:

Tarık Erkan

Hudba:

Cem Öget

Hrají:

Can Yaman, Demet Özdemir, Birand Tunca, Zeynep Kızıltan, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Sibel Şişman, Berat Yenilmez, Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik (více)
(další profese)

Epizody(51)

Obsahy(1)

Když Sanem zjistí, že ji rodiče chtějí provdat za jejího neúnavného nápadníka, rozhodne se osamostatnit a najít si práci. Začne pracovat v reklamní agentuře, a její sestra doufá, že jí zde nešikovná dívka neudělá ostudu. Ani jedna netuší, že zde Sanem potká svou osudovou lásku... Pro ostatní z její rodiny je jenom bláznivým snílkem. Ale půvabná a veselá Sanem, která se nebojí dát všem najevo, co cítí, má osudem předurčen život plný romantiky a zábavy. V istanbulské čtvrti Kuzguncuk si vytvořila svůj vlastní svět protkaný veselými kousky, které nezadržitelně dopadají na všechny kolem. Sanemina dobrodružství začínají v obchodě jejího otce. Po dvou letech strávených výukou chovu slepic Sanem neví, co si má počít. A tak každé ráno vstává s úsvitem, aby pomohla otci. Nešťastný Zebercet miluje Sanem a nevědomky ji motivuje k tomu, aby utekla do světa. Když jí jednoho dne požádá o ruku, rodina rozhodne: „Vdej se, nebo si najdi opravdovou práci!” A Sanem, zděšená noční můrou společného života se Zebercetem, poslechne... Ještěže má úspěšnou, rozumnou, starší sestru Leylu, která pracuje pro jednu z největších reklamních společností v celém Turecku a touží dostat se do jejího vedení. Sanem vyrazí za ní a rychle poznává bouřlivý svět lásky. Setkává se majitelem firmy Azizem a jeho syny Emrem a Canem a zjišťuje, že jeden z nich se chystá převzít rodinný byznys. Aniž by to někdo věděl, Aziz je vážně nemocný a nechce nechat společnost mladšímu Emremu, který na to podle něj nemá. Starší Can, to je jiná! Jablko nepadlo daleko od stromu. Can je pohledný, charismatický, sebevědomý… Jenže Can je také slavným fotografem zvyklým cestovat po světě a vázat se na jedno místo a přebírat rodinnou firmu se mu vůbec nechce. Sanem se naneštěstí nechá přesvědčit, že Can je zlý. Využije Emreho nabídku splatit otcovy dluhy a pomůže mu s pletichami proti Canovi. Přesto jí tenhle „zloduch” padne do oka. Když se jejich životy střetnou, Sanem ukáže Canovi něco, co nikdy nepoznal – pravou lásku. Začíná dobrodružství, které změní nejen jejich životy, ale i životy všech ostatních. (TV Prima)

(více)

Videa (51)

TV spot

Recenze (24)

misa_laska 

všechny recenze uživatele

4 z 5 Erkenci Kus = Ranní ptáče. Rozhodně doporučuji koukat na originální znění s titulky (například na youtube, turkish123 atd). Dabing seriálu celkem ubírá. V originále je to ještě lepší. Opět jako u Dolunay z jednoho dílu uděláno naší televizí 3 díly. Celý seriál jsem shlédla během asi 14 dní. Je to hezky chytlavé a opravdu romantické. S přibývajícími díly je to lepší a lepší - přijde mi tam méně "hysterických" scén typu hulákající JJ, Muza, Derain apod. Takže kdo se ze začátku dívá, protože se mu zalíbil Can Yaman (tady má fakt skvělý vlasy), tak později bude spokojený i s příběhem. Doporučuji i seriál Inadina Ask, ten je taky super. Hlavní hrdinové Can a Sanem jsou příjemní a hrají své role skvěle (do teď se polemizuje, jestli nejsou i pár ve skutečnosti). V seriálu jejich lásku čeká spoustu útrap i když jsou do sebe zamilovaní už od prvního dílu. Nejprve je tu fiktivní snoubenec, pak bývalka Polen, pak seňor Fabri, Polenin bratr a nebo majitelky/ředitelky klientských firem, které mají s Canem společné koníčky - samozřejmě se to neobejde bez žárlivosti. Do toho i nějaké zatajování pravdy a následná nedůvěra, až po 2 leté odloučení, pobyt na psychiatrii a cesta po moři až po návrat, usmíření a aby toho nebylo ještě málo, tak znovu jejich lásku čeká další zkouška a to ztráta paměti... Nakonec ale vše dobře dopadá. A my se díky těmto zápletkám můžeme znovu a znovu dívat na předstírání, jak o sebe nestojí, ale hážou po sobě zamilované pohledy, několik vyznání lásky. Celkový dojem ze seriálu je naprostá spokojenost. Tohle se Turkům moc povedlo. A díky tomu se těším i na nový seriál Demet Doğduğun Ev Kaderindir a jsem moc zvědavá, jak jí půjde hrát v dramatu. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Seriál mě hodně zaujal z hudebních videí a několika málo scén, které jsem viděla ještě přes sledováním kompletu. Když jsem poté začala sledovat s cz dabingem, byla jsem nadšená, protože jsem se těšila už předem - bohužel mi to nevydrželo po celou dobu sledování. Can s Demet mají super chemii a scény spolu jim sluší, ano... ty jejich pohledy do očí mají svoje kouzlo, které si ukradlo asi hodně fanoušků... jenže na tom to začíná i končí. Příběhově je to postupem času slabší a slabší. Nejvíc mě bavila tak první třetina a znovu to nabralo dech až skoro ke konci seriálu. I tak mi ale přijde, že jako celek ten příběh neměl kdo ví jakou hloubku. Jde hodně znát, že se na příběhu vystřídalo několik scénáristů a ne vždy to bylo k dobru (což není jen u tohoto seriálu). Ve své době to byl teprve druhý seriál, který jsem z turecké produkce viděla a přišel mi tak nějak lepší než aktuálně s odstupem času. I tak jsem mu tehdy ale věnovala dost času i co se fan tvorby týče, takže z něj mám smíšené pocity. Jako nenáročná oddechovka asi dobrý, ale mám už jiné favority. ()

Reklama

mathha 

všechny recenze uživatele

Už od prvního dílu si mě tahle netradiční Turecká ,,telenovela,, získala, pač má své neuvěřitelné kouzlo. X krát jsem se nasmála a zároveň prožívala příběh plný lásky Cana a bláznivé Sanem a zároveň nešlo se neunášet naprosto dokonalou hudbou.... Za mě 100% a to telenovely nesnáším, ale tahle je dokonalá ve všech směrech 😍. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Jako vášnivá milovnice telenovel s radostí konstatuji, že tahle je nejlepší! Můj idol Can - je tu, úžasná Demet - je tu, krásná hudba a kvalitní kamera - je tu, nejfantastičtější zamilovaný příběh s fantastickými vedlejšími herci, kteří předvedli skvělé herecké výkony? Taky tu je. Prostě vše co má správná telenovela mít. Nejdříve si ze mě přítel dělal srandu, že na to koukám, pak viděl pár dílů a teď má tuhle telenovelu ještě raději než já. Takže dámy, doporučuji koukat i s partnery a pokud je to i tak nezaujme, krásná Sanem zaujme určitě... Přiznejme si, je nádherná a my na to koukáme taky jen kvůli jedinému důvodu... Can! ()

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol rozpačitý, no zhruba po 10-tej epizóde sa to rozbehlo. Príjemná optimistická hudba a iskrenie medzi Sanem a Canom, ich láska aj nezhody ma udržali pri seriáli celých 50 častí. Mne sa sa páčilo hlavne posledných 10 epizód, ktorým síce nechýbal humor, ale občas ma dohnali k slzám. Pozerám to druhýkrát, ale páči sa mi rovnako ako po prvom zhliadnutí. ()

Galerie (216)

Zajímavosti (4)

  • Při plánování kampaně pro leteckou společnost jsou na prezentaci vidět pohlednice šesti měst a jedním z nich je i Praha. (B.Wilde)
  • Zasněná láska měla 14 098 389 přehrání v online archivu iPrima.cz v období od listopadu 2019 do září 2020. (B.Wilde)

Reklama

Reklama