Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Když nový vězeň v armádním detenčním centru začne dělat děsivé věci, stane se z hledání pravdy boj o přežití mladé vyšetřovatelky. (Netflix)

Recenze uživatele horor2 k tomuto seriálu (4)

Ghúl (2018) 

Tak Indové zabodovali! :-) Nevěděl jsem, co přesně očekávat. Zaujal mě trailer, trochu jsem si o projektu udělal vlastní názor a řekl si, že by to mohlo být dobré. Námět, který je aktuální + vše zasazeno do vězeňského prostředí a navíc atmoška. Dal jsem tomu šanci a jsem spokojen. Bylo to krvavé, temné ( místy předvídatelné ), ale celkově uspokojivé :-) ()

Out of the Smokeless Fire (2018) (E01) 

Pilot dbá hlavně na seznámení s hlavní hrdinkou, vztahem mezi ní a otcem, který je proti danému režimu. Otravná a nevěřící kachna v podobě velitelky, pocit nejistoty a převoz teroristy. První díl nažhavil :-) ()

The Nightmares Will Begin (2018) (E02) 

Tak už se nám to přitvrdilo. Mučeníčko + zasekáníčko. Odhalení, které každý čeká a pozvánka na závěrečný díl. Spánek je někdy svině :-) ()

Reveal Their Guilt, Eat Their Flesh (2018) (E03) 

Tak nakonec pěkná rozmrdávačka :-) Líbilo a potěšilo. Asi nejlepší díl, co se mordování a spádu týče. Ukončení fajn. Samozřejmě otevřené vrátka na další sérii tady jsou, ale pokud nevznikne - nevadí. Toto ukončení dává smysl :-) ()

Reklama

Reklama