Reklama

Reklama

Keď ku koncu služby pätica mužov zákona posedáva v jednom z menších podnikov, ani vo sne by ich nenapadlo, že ich spiatočná cesta na základňu sa výrazne skomplikuje. Z vysielačky sa totiž znenazdajky ozve jedna z hliadok, ktorá žiada o pomoc pri preverení známej adresy, o ktorej medzi ľuďmi traduje množstvo strašidelných historiek. Napriek tomu, že sa ani jednému do danej akcie nechce, osud to zariadi inak. Po nešťastnej nehode neďaleko tajomného domu neostáva skupinke policajtov nič iné, ako splniť svoju úlohu. Tentoraz sa však stretnú s protivníkom, na ktorého výzva "v mene zákona" určite platiť nebude! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (67)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tohle mě úplně minulo. Hodnotím průměrně čistě jen z objektivnéího pohledu, protože práci si s tím někdo dal a nekouká se na to moc dobře, což je v podstatě známkou kvalitního hororu. Jinak první půlka celkem nuda, střed kraluje fajn napětím a neznámem, předfinále ocení i milovníci gore a torture, což já zas až tak nejsem (a večeřel jsem u toho zrovna), konec jen podtrhuje rozpačité pocity. Jako jo, lepší než polovina hororů, které sjedu, ale můj happy koutek toto není. 55% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Hlavní chybou byl hned začátek v hospodě, kdy místo toho, aby si divák získal pozitivní vztah k postavám a mohl se s nimi později hůře loučit, tak je to tu právě naopak. Partička policajtů si v hospodě vylívá zlost, že zrovna ten den neměli čas obšťastnit nějakou kozičku s vemínkem a tak si zlost vybíjí na hospodským a dělají bordel. Hrdinové nám moc k srdci nepřirostou a pak když přijde na kuchání jednoho po druhém, tak vám to je celkem fuk a nepomůžou ani snaživé gore scény, ani modročervené barvičky prostředí. Ale aspoň se tvůrci z Turecka snažili a vizuálně to nevypadá špatně. ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Horor ? Thriller ? Skor by som to zaradil do dokumentarneho zanru z cyklu Transitom cez Turecko. Ked uz je ta nova doba...Europu zachranuje turek, tak som si aj vacsi optimista povedal, ze skuknem nieco, co mi prezradi co to o tom multikulturalizme. A nebol som veru sklamany. Naplnilo to moje ocakavania do bodky. Bolo to inteligentne az strach....dokonca som sa dozvedel aj nejaku tu novinku, o ktorej som sice tusil, ale az teraz sa to oficialne potvrdilo. Hovorim o strate panictva bezneho moslima v najblizsej biofarme. Co je vsak dolezitejsie k pointe celeho filmu som sa nedopracoval (myslim, ze vzhladom na hodnotenie tunajsej elity som sa ani nemal), cele to malo zmysel ako integracia ciganov a veru to nezachranil ani Vin Diesel v ulohe hlavneho zaporaka. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Trailer slibuje libovou procházku krzevá turecký inferno. Bohužel zůstalo jen u slibů. Pětice zoofilních policistů se žene v tisíc let starým transitu, popěvujíc si Tarkana, vstříc nočnímu případu. Nechci moc spoilerovat, jen prozradím, že na ně čeká dvojče Vina Diesela s neuvěřitelnou skoliózou. Ale abych jen neplival, musím vypíchnout obě oči za hustodémonskou atmosféru a za baterkovanou, která mohla být trošku víc využitá k nějaké krvavé lekajdě. Nebyla. Enyvej to nebylo úplně debilní a s gore bych klidně i daleko víc přitvrdil. I tak mi z toho vychází silná troječka. 60% P.s.: všichni se třepou na Magi, já to očekávám s despektem, protože jak je někde napsaný jméno Baldwin, tak to nikdy nevěstí nic dobrýho...(naštěstí to trochu vyvažuje to první jméno...Madsen) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Trocha tej blízkovýchodnej exotiky ešte nikoho nezabilo, ale treba vopred upozorniť, že v tomto prípade to nie sú brušné tanečnice. I keď s bruchami a sexom to niečo spoločné predsa len mať bude....Akýsi Evrenol podľa mňa preukazuje solídny cit pre žáner, čo znamená, že s divákom ale zľutovanie nemá a tobôž s postavami. Predstavuje nám záporáka, ktorý strčí do kapsy väčšinu magorov hororovej západnej produkcie a tento ksicht si zapamätáte do konca života, respektíve sa vám niekedy o ňom určite bude snívať. Film sa delí na dve odlišné polovice, alebo možno ešte lepšie na odlišné tretiny a každá z nich má svoje výrazné "kúzlo". ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama