Reklama

Reklama

Tanec v krvi

(festivalový název)
Trailer
Akční / Sportovní
Nový Zéland, 2015, 96 min

Obsahy(1)

Tu miluje hip hop a každou volnou chvíli s kamarády tráví pilováním tanečních kreací. Společně sní o tom, že vyhrají prestižní taneční soutěž. Konkurence je silná a horkým favoritem na vítěze je skupina K-Crew. Tu je však odhodlaný všechny přesvědčit, že se pro tanec nejen narodil, ale dokáže se jím i uživit. Pokud by neuspěl, musí na naléhání otce narukovat do armády. Soutěž se rychle blíží a pod silným tlakem rodiny i společnosti Tua čeká nejtěžší životní boj. Režijní debut pokračuje v tradici tanečních filmů jako Breakin' nebo Billy Elliot a na diváky působí nakažlivou energií nejen hudby a tance, ale i touhy hlavních hrdinů po nalezení svého místa na slunci. (Febiofest)

(více)

Recenze (3)

Psema 

všechny recenze uživatele

Sexy roští, tupí hoši... kdyby to nenatočili novozélanďani, tak by si festivaly ani neopřely kolo. [TIFF2015] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem obyčejný taneční film, který jede podle tak prověřené šablony, až to pěkné není. Tancují spolu, mají problémy, možná se do sebe zamilují. Jsou v tom nějaké osobní věci, jak už to tak bývá, ale tohle je od "Hříšného tance" něco, co opakuje tolik filmů, až to pěkné není. A v tomhle případě to není tak dobré ani tanečně. Vrchol je hodně krátký. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle taneční záležitosti celkem baví, přestože jsou všechny většinou jak přes kopírák. Asi to bude tím, že nejsem schopen odhopsat ani polčík s valkou a člověk se rád v televizi podívá na to, co se mu líbí, ale co ví, že nikdy dělat nebude. ()

Reklama

Reklama