foto

Kherington Payne

  • nar. 20.1.1990 (29 let)
    Whittier, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hell Girl
2015 Město statečných
Tanec v krvi
2014 Sins of Our Youth
2011 Hlavně nezávazně
2010 V hlavní roli
2009 Fame - cesta za slávou

TV seriály

2013 Vegas (TV seriál)
Two of a Kind (E15)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Znovu se sejdeme (S05E04)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
A neřekl ani popel (S11E14)
2009 Glee (TV seriál)
Vlasografie (S01E11)

Host

TV pořady

2007 Xposé (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace