Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý Antonio sní o tom, že bude hrát za nejlepší fotbalový tým. Žije ve vesničce v italské Kampánii, na místě, odkud není tak snadné odejít. Celou situaci ještě komplikuje úžasná Miriam, hodná, laskavá, ale značně problematická matka, kterou Antonio miluje víc než kohokoli jiného na světě. Kromě toho je zde i jeho otec Carlo, který odešel, když byl Antonio ještě malý, a Miriam je posedlá myšlenkou stmelit rodinu zase dohromady. Před Antoniem a Miriam se však náhle objeví životní příležitost – lovec talentů hledá nadějné mladíky do parmského týmu Primavera. Za každý sen se však musí draze zaplatit... (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Antonio to nemá vůbec jednoduché a přesto skoro vše dokáže ustát s úsměvem ... Taková fajn festivalovka s hořkou příchutí. 7/10 ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Fotbal není zase tak důležitou součástí děje, jak se může zdát z anotace k tomuto filmu. Nejpodstatnější je vztah sedmnáctiletého Antonia s jeho psychicky labilní matkou Miriam, která bezmezně lpí na svém bývalém partnerovi, což se jí nakonec stane osudným. Hlavní hrdina kvůli péči o ní předčasně dospívá, ale ani to nepomůže, aby ji zachránil před sebou samou. Dechberoucí herecký výkon Anny Foglietty v roli Miriam dodává celému příběhu jistý nádech syrovosti. (75%) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Antonio za svých sedmnáct let dostal od života řádně naloženo a vypadá to i naprvní roli Concillia.kluk z ulice?podle okousaných nehtů žádný navoněný frajírek ()

Reklama

Reklama