Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trýznivý portrét závislosti, který vychází ze skutečných příběhů a rozhovorů s rodinami závislých, sleduje Stellu a Magneu. V průběhu deseti let nejisté období dospívání přechází do nebezpečného období dospělosti. Když se patnáctiletá Magnea setká se Stellou, všechno se změní. Stellin nespoutaný životní styl vtáhne obě do světa drog, což přináší vážné důsledky pro každou z nich i pro jejich vzájemný vztah. O dvanáct let později se jejich cesty znovu protnou a vzájemnému zúčtování se už nedá vyhnout. (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

hygienik 

všechny recenze uživatele

V porovnaní trebárs s "My, deti zo stanice zoo", sú hlavné aj vedľajšie postavy nesympatické a je ťažké im fandiť. Stopáž 2 a štvrť hodiny je pre mňa za hranicou únosnosti. Nie je tam nič povznášajúce a pozitívne. Lesbické scény bývajú peknou podívanou pre diváka, tu sa stráca ešte aj táto devíza. Viem, že to bol úmysel, ale miera depresie v tomto filme je neúnosná. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Takto nejako to začína a končí .. v tom horšom prípade. Tisíckrát príležitosť otočiť sa a ísť iným smerom .. a predsa. Nechcela by som to veru zažiť .. ani na mieste závislého, ani na mieste rodiča. Skvelá kamera a hudba, výborné herecké výkony (predovšetkým Kristín ako staršia Magnea) a silný príbeh. 4,5* ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Dráma, dráma, dráma! Neviem, prečo ich pozerám, keď ich neznášam. Čo vám zostáva robiť na Islande? Jedine chľastať, fetovať a šukať. Ale to vlastne všade. Pekný príklad, ako sa z celkom príčetných (aj keď IQ mali o čosi nižšie), ako ľudia vyzerajúcich báb, stane Kuko krížený so zombie. Už dávno tvrdím, že za všetko môžu rodičia! ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Přestaň už kňučet!“ - „Stello, je mi špatně! Řekni cos vymyslela! Mluv se mnou!“ - „Magneo! Věř mi. Napravím to všechno...něco vymyslím. Věříš mi?“ Jenže právě té důvěry zde bylo až příliš, zvláště v případě životní „kamarádky“…Opravdu vydatná podívaná, která se asi nikomu nebude trávit dobře. Vlastně se z toho postupně vyklubá deprese těžkého kalibru. Střídání časových rovin mi nevadilo, divák má díky těm střípkům „nádhernou“ možnost vidět jednotlivé stupně úpadku. Nebo v tomto případě rovnou rozkladu člověka, a to jak fyzického, tak i duševního (díky hereckým výkonům a práci maskérů, kteří si opravdu „vyhráli“). Bylo smutné až trýznivé vidět (na počátku) normální, hezkou holku postupně se měnit na odpudivou trosku. A pak už je celkem jedno, zda za to chcete vinit rodiče (přesněji otce, který nepochopil, že po dobrém to s dcerou prostě nepůjde), apatický systém, špatný vliv přátel či samotného závislého. Nějaké to sestříhání by filmu asi prospělo (možná až příliš velkorysá stopáž), jinak ale dávám solidní 4. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Hnus, špína, beznaděj - Drsný a pořádná depka tenhle film. Tohle bych pouštěl na všech školách povinně pro mladý. Hlavní představitelky filmu skvělý - Herecký výkony na jedničku. Skvělá kamera a režie. Masky taky povedený. Vizuál filmu taky pěknej - Atmosféra parádní. Příběh vás fakt vtáhne dobře do děje a závěr filmu dost nepříjemnej ale bavil jsem se u toho celou dobu a ani na minutu to nenudí. Jeden z nejlepších filmů o drogách - Skvěle zpracovaný, výborná filmařina. Doporučuju všem. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama