Reklama

Reklama

They're Closing In

Krátkometrážní / Drama / Horor
USA, 2015, 6 min

Obsahy(1)

Po apokalypse, kedy svet ovládajú mimozemšťania, prežíva pár v ich dome najhoršie dni svojho života. Keď narušitelia dom obklopia a majiteľom dochádza munícia, stáva sa boj s neznámou silou nemožný. (Marceloo)

Recenze (3)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po apokalypse, kedy svet ovládajú mimozemšťania, prežíva pár v ich dome najhoršie dni svojho života. Keď narušitelia obklopia ich dom a im dochádza munícia, je jasné, že boj s neznámou silou bude už čoskoro nemožný. - Na tento projekt som sa velmi tešil, pretože The Mind's Eye, ktorý sa celkovo stretol s dosť negatívnou odozvou, bol pre mňa jedným z najlepších hororov, ktoré vznikli v roku 2015. They're Closing In režisér, ktorý pôsobil u The Mind's Eye ako producent, natočil, pretože si chcel dlhé zimné večery ďaleko od rodiny skrátiť a chcel vytvoriť niečo, čo by mu dvojmesačný pobyt mimo domova spríjemnilo. Rovnako ako u The Mind's Eye sa mi páčilo fungujúce napätie, perfektné farby a skvelé zvukové spracovanie. Herci boli taktiež v The Mind's Eye, takže mi to trochu pripomenulo ten horúci letný piaty august, kedy som to videl. Jednoducho milujem tieto béčkové horory z USA a všetko, čo k nim patrí. + herec z The Mind's Eye + herečka z The Mind's Eye ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když je váš dům v obležení je potřeba ho pořádně bránit a je úplně jedno co je to za vetřelce. Problém však nastává ve chvíli, kdy přestanete věřit v to, co děláte, nebo váš „partner“ má na danou věc jiný názor a slabou psychiku. Je docela škoda, že počáteční atmosféra začala postupně stagnovat, protože to bylo slibně „rozehrané“. Na čtyři hvězdy to ale nevidím ani omylem… ()

Reklama

Reklama