Reklama

Reklama

You Will Fall Again

Krátkometrážní / Fantasy / Horor / Taneční / Experimentální
Čína / Hongkong / Španělsko, 2015, 6 min

Obsahy(1)

Muž sa prebudí v špinavej miestnosti. Je na vozíku a pred sebou má dvere, ktoré vedú von. Musí nájsť čo najrýchlejší spôsob ako sa dostať preč, pretože zranenia na jeho tele a rozpadajúci sa strop ho čoskoro usmrtia. (Marceloo)

Recenze (3)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Muž sa prebudí v špinavej miestnosti. Je na vozíku a pred sebou má dvere, ktoré vedú von. Musí nájsť čo najrýchlejšiu cestu von, pretože zranenia na jeho tele a rozpadajúci sa strop ho čoskoro usmrtia. - Slušný multikultúrny experimentálny horor, ktorý ma potešil schopnou hudbou a svojou zaujímavou a nepríjemnou ústrednou myšlienkou. Prostredie je tiež pre tento štýl hororu vyhovujúce a grafické efekty boli spracované velmi pekne a uveritelne. Keby bolo pridané ešte nejaké kvalitné gore, išlo by o špičkovú záležitosť. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Spoiler !!! V takové časové smyčce bych se nechtěl ocitnout.Na ploše 6 minut čeká temný vizuál, napětí a bezmocnost hlavního hrdiny. Stejně jako SOLOM nechápu zařazení do tanečního žánru. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde vskutku o docela zajímavý španělský experimentální snímek, který i mě zaujal především ponurým prostředím, ve kterém se odehrával. Bezmocnost stupňovaná praskáním stropu i samotných kostí hlavního hrdiny – to vše vytvářelo slušnou atmosféru a trochu i toho potřebného napětí. Až mi toho borce bylo i líto. Jediné co mi nejde trochu na rozum, je zařazení „taneční“ v žánrech – no moc u toho bojování o život tedy netančil, ani při chrastění kostí… ()

Reklama

Reklama