Reklama

Reklama

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mimozemský found footage, v ktorom sa štyria kamaráti vyberú kempovať, a v noci ich napadne ufo. Takže väčšinu času tam len pobehujú v noci po lese za úplnej tmy, a pokiaľ dôjde k nejakému útoku, je aj tak kvôli roztrepanej kamere prd vidieť. Takže ostáva len čakať na slnečné svetlo, ktoré sa v záverečných zhruba piatich minútach síce dostaví, ale výsledný dojem napokon ostal rovnako prázdny ako počas dlhotrvajúcej tmy. Vďaka znesiteľným postavám sa to pozrieť dá, ale pre mňa je to tak či tak len nevýrazná pásová suchota. Nenájdeme ani inováciu, ani nič zaujímavé. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nápad na FF a UFO nebyl špatný a začátek se slibně rozjel ale po první oběti to šlo fakt do kytek, chlapec by se měl naučit ovládat kameru pro příště, les měl svoje kouzlo ale přeci chyběl tomu nádech většího strachu v lese. Konec bohužel posraly jak jen mohly opět škoda. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další found footage. Opět to nic nového nepřináší, prostě ruční kamera, roztřesené záběry, kde není skoro nic vidět... Jediné, čím se to liší, je to, že kamera při přibližování k mimozemšťanům zasekává a někdy ten obraz i vypadne, což působí mnohem realističtěji, než kdyby prostě jenom byl roztřesený. Zase to ale ničí to, že tu kameru ne a ne vypnout, i když jde fakt o život, ale tohle pravidlo u found footage musíte ignorovat. Ale postavy to má celkem normální, nikdo není megaidiot, jako v podobných found footage. Zase další mínus, je to moc dlouhé. Někdy tam třeba pět minut běží lesem a nic se nestane. Vážně bylo nutný to nesmyslně natahovat, aby to mělo tu hodinu a půl? Takových 70 by asi stačilo, i když i to by možná bylo trochu moc. No nic, podívaná snad jen pro skalní fandy found footage, jinak to můžete nechat být. 2* ()

Reklama

Reklama