Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální drama o nešťastné lásce, která dokáže zdánlivě bezstarostný život změnit v ponuré trápení, jež nemá východisko. Osamělý mladý úředník Matej se jednoho dne rozhodne skoncovat se samotou a vytočí telefonní číslo, které slibuje intimní chvilky. Matej se seznamuje se studentkami, postupně se stává součástí jejich života a dostává se do bizarních a komických situací. Vše se zvrtne ve chvíli, kdy se do jedné z nich zamiluje, což se ukáže jako fatální. Snímek o mladých lidech, jejich mělkých a hlubokých vztazích ukazuje, jak zdánlivě nevinná situace může vyústit až do neodvratné tragédie. (Finále Plzeň)

(více)

Recenze (7)

zette 

všechny recenze uživatele

Film byl asi natacen s minimalnim rozpoctem a jde to na nem videt. I tak si myslim, ze ma Osudovy okamih neco do sebe. Herecke vykony solidni, holky pekne a i kdyz je jasne, jak vse skonci, tak ztvarneni neni spatne... Pravda, byt to cesky film, budu v hodnoceni prisnejsi. ()

sofiapetra odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu ani jednu hvězdu, sorry. Pustila jsem si to jen tak naslepo, že si zase jednou poslechnu slovenštinu. A viděla jsem to bohužel úplně celé, protože jsem u toho balila dárky. A celé to bylo strašlivé, naprosto strašlivé. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu budí dojem, že půjde o zvláštní romantickou komedii o jednom střeleném mladíkovi a prostopášné studentce. V druhé půlce, kdy se Matěj psychicky zhroutí, se film mění v drama a končí to jako hodně přehnaná moralita. Ale budiž, na to, že jde o amatérský film, je to zahrané a natočené docela slušně, asi jako průměrná televizní inscenace. Viděl jsem i horší české a slovenské filmy, takže dvě hvězdičky si to zaslouží. Nízký rozpočet ovšem dost bije do očí a je vidět, že tvůrci neměli ani na zaplacení komparzu, protože tu žádný není. Herce Hoštaj posbíral v televizních seriálech, jediné známější jméno je Tatiana Kulíšková, která se tu ovšem objeví jen na půl minuty v úplném závěru filmu. ()

Hrnek 

všechny recenze uživatele

Komédia o mladíkovi, ktorý sa nešťastne zaľúbi. Scény, ako donesie balíčky boli humorné. A ten herec hral celkom dobre. V prvej polovici je to skôr komédia, v druhej naopak film pripomína drámu, čo sa prejaví aj v hudbe a ponurosti. Trápenie hlavného hrdinu vyúsťuje do konca, ktorý sa dal očakávať. ()

energo 

všechny recenze uživatele

A tohle se mi líbilo. Nevím, jaký byl rozpočet, ale toto je profi práce i s málo herci. Vcelku pěkně natočený komorní film. V druhe polovině je film vskutku hustý drama s pořádne ponurou atmosférou. A taky bych vyzdvih hudbu ve filmu a hezkou mladou herečku, do které se zamiluje úředník. Na ni se moc dobře koukalo. ()

Reklama

Reklama