Reklama

Reklama

Záchranný plán - Série 1

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Pařížanka Elsa se nemůže vyrovnat s rozchodem, tak jí její kamarádky tajně najmou profesionálního společníka. Ale jejich plán funguje až příliš dobře. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Ronniesmithx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sérii hodnotím průměrně. Nějak extrémně mě nezaujala, nepobavila a sledovala jsem to jenom kvůli francouzštině. Nemůžu říct, že bych si tam někoho extrémně oblíbila anebo že bych měla nutkání se dívat na další díly. Úplná blbost to ale zase taky nebyla a je to pěkně natočené. Tohle je jeden ze seriálů, který jasně ukazuje, že kdyby spolu lidi normálně komunikovali, tak se vyřeší spousta problémů. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The hook up plan má pro mě příjemnou stopáž. Díly kolem 25 - 30 minut jsou fajn. Taky je fajn prostředí Paříže (i když bych se nebála ho ukázat trochu víc) a nátura místních obyvatel. Ve vztazích je tam velká otevřenost, člověka to leckdy až zarazí, protože by čekal jinou reakci, než tu hrdinovu. Je tam spousta krásných chlapů (velké plus za Julesovi ďolíčky), takže dívat se je na co v každým případě. :D Hlavní trio je šílený. Divná Elsa nesebejistá, která svoji divnost prostě neumí prodat - a tak jsem moc nevěřila tomu, že se do ní Jules vážně zamiloval, děsně nesympatická panovačná Milou a kráska s řečí dlaždiče Charlotte. Tu jsem si asi oblíbila nejvíc. Umí to být opravdu vtipný, ale taky to má místa, kdy vám vylítne obočí a říkáte si... proč. Na druhou řadu se určitě podívám. 3,5* ()

Reklama

Reklama

Reklama