Reklama

Reklama

Velké dobrodružství malé pandy

  • Rusko Bolšoje putěšestvije (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Velký hnědý medvěd Brum-Brum si žije svůj spokojený život, do té doby, kdy mu jednoho dne popletený čáp nedoručí omylem zvláštní zásilku – malou pandu. Jako všechny mláďata, i tato panda je roztomilá, ale hodně pláče, a rozhodně nepatří do Brum-Brumovho lesa. Nezůstává mu nic jiné, než s pomocí kamarádů najít pandě správný domov. Medvěda, malou pandu, tygra s poetickou duší, bojácného vlka a pelikána, kterému se nikdy nezavře zobák, čeká dlouhá a nebezpečná cesta, která prověří skutečnou sílu jejich přátelství. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Priemerná animovaná jednohubka so zvieracími postavičkami, ktorá sa nejako nelíši od už zabehnutých klišé v rámci animovanej tvorby, ale zároveň stráca dych oproti americkým trhákom. Podobných príbehov tu už bolo pomerne dosť a toto je už len také varenie z vody. Bonusom sú celkom slušné animácie. 50 % ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Hodně to připomíná první díl Doby ledové - ztracené mimčo a nesourodá partička, která jej chce vrátit rodičům. Bohužel, na rozdíl od Doby ledové, tento film není ani moc vtipný, ani moc milý, prostě takový podprůměrný animák s celkem ucházející animací. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ruská kopírka Ice Age s omeškaním vyše 20 rokov? V podstate by to vedel zhrnúť všetko, až na to, že napriek tomu, že sa to mojej dcérke vraj páčilo, ja som to prespal väčšinu stredu, videl som úvod a záver a vtip to veru nemalo ani na úrovni najslabšej časti Ice Age. To taká Mavka od Ukrajincov bola rok dozadu iná liga. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama