Reklama

Reklama

Obsahy(1)

15-ročný Tom (Simon Royer) strávi ďalšie pokojné leto so svojimi rodičmi a mladšou sestrou vo svojom letnom dome. Prichádza však aj iná rodina aj so svojim 17-ročným synom Felixom (Marin Lafitte). (dwdb)

Recenze (5)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi hezký film, který mě zaujal i přes dvě odpadní hodnocení zdejších homofobních buranů, kteří místo hodnocení filmu vyjadřují svou nenávist vůči menšinám a ode mě si zaslouží hodně nadprůměrné hodnocení. Má hloubku, a tu já vždycky vycítím svou citlivou dušičkou. Dále se mi zdálo, že tentokráte je snímek produktem "všech", kvalita od všech tvůrců až po herce, nikdo nevyčnívá a celek dobře působí. Divák je soustředěn prakticky jen na hlavní postavy a píše tady o této zvláštnosti už petr12 (se kterým se ovšem vůbec neshoduji tak, jako i všichni ostatní recenzenti zde, na celkovém hodnocení filmu) - rodiče a vůbec dospělí jsou v tomto filmu upozaděni prakticky do neznáma, takové zvláštní netradično, aby se divák cítil v letech Toma a Felixe. Chvíli mi připadal film jako některé zde na GT uvedené snímky z fracouzského či italského venkova blízko moře, chvílemi se zase dotýkal jednoho z mých nejkrásnějších filmů vůbec Noordzee Texas. Krásná hudba ladící s příběhem, kromě Toma i velice slušně zahraná postava Felixe a i ta malá prcka byla fajn. Film velice REÁLNÝ, žádná americká sladkobolná sračka se svalnatými "modely". Film, ke kterému se budu rád vracet ... 89109 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Úžasný nízkorozpočtový film o objevování emocí a touhy mezi dvěma teenagery. Simon Royer v hlavní roli je skvělý. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nič výnimočné, takýchto kraťasov vyskočí na človeka na ytb neúrekom a ja som tento film tiež zvládol s prehľadom za 18 minút až tak prehľadné boli najvýraznejšie momenty, teda to kedy prídu a nakoľko ani (ne)herci to moc nevytiahli z podpriemeru tejto kategórie filmov nemalo zmysel zaťažovať sa tými dialógmi a celkovým vopred jasným dejom. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama