Reklama

Reklama

Obsahy(1)

15-ročný Tom (Simon Royer) strávi ďalšie pokojné leto so svojimi rodičmi a mladšou sestrou vo svojom letnom dome. Prichádza však aj iná rodina aj so svojim 17-ročným synom Felixom (Marin Lafitte). (dwdb)

Recenze (5)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nič výnimočné, takýchto kraťasov vyskočí na človeka na ytb neúrekom a ja som tento film tiež zvládol s prehľadom za 18 minút až tak prehľadné boli najvýraznejšie momenty, teda to kedy prídu a nakoľko ani (ne)herci to moc nevytiahli z podpriemeru tejto kategórie filmov nemalo zmysel zaťažovať sa tými dialógmi a celkovým vopred jasným dejom. ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Úžasný nízkorozpočtový film o objevování emocí a touhy mezi dvěma teenagery. Simon Royer v hlavní roli je skvělý. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi hezký film, který mě zaujal i přes dvě odpadní hodnocení zdejších homofobních buranů, kteří místo hodnocení filmu vyjadřují svou nenávist vůči menšinám a ode mě si zaslouží hodně nadprůměrné hodnocení. Má hloubku, a tu já vždycky vycítím svou citlivou dušičkou. Dále se mi zdálo, že tentokráte je snímek produktem "všech", kvalita od všech tvůrců až po herce, nikdo nevyčnívá a celek dobře působí. Divák je soustředěn prakticky jen na hlavní postavy a píše tady o této zvláštnosti už petr12 (se kterým se ovšem vůbec neshoduji tak, jako i všichni ostatní recenzenti zde, na celkovém hodnocení filmu) - rodiče a vůbec dospělí jsou v tomto filmu upozaděni prakticky do neznáma, takové zvláštní netradično, aby se divák cítil v letech Toma a Felixe. Chvíli mi připadal film jako některé zde na GT uvedené snímky z fracouzského či italského venkova blízko moře, chvílemi se zase dotýkal jednoho z mých nejkrásnějších filmů vůbec Noordzee Texas. Krásná hudba ladící s příběhem, kromě Toma i velice slušně zahraná postava Felixe a i ta malá prcka byla fajn. Film velice REÁLNÝ, žádná americká sladkobolná sračka se svalnatými "modely". Film, ke kterému se budu rád vracet ... 89109 ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama