Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho

(seriál)
  • USA Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
Trailer
USA, 2019, 3 h 55 min (Minutáž: 51–74 min)

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Aktuální rozhovory, archivní záběry a audio nahrávky pořízené v celách smrti tvoří šokující portrét nechvalně známého sériového vraha Teda Bundyho. (Netflix)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (5)

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho (2019) 

Když na sebe vezme zlo podobu Teda Bundyho, tak jsou lidi bezmocní (našel by se pro jeho ztvárnění lepší adept, než multigalaktickej krasavec Ryan Gosling?). Jako lidstvo jsme dostali lekci, snad jsme se z ní poučili. Tenhle dokument Bundyho ještě víc glorifikuje (taky byste s ním chtěli mít tričko?), na druhou stranu je to užitečnej studijní materiál. A sakra dobře udělanej, to je jasný. ()

Hezký ďábel (2019) (E01) 

Být mladý, div ne začínající novinář a dočkat se toho, že mi na sebe někdo takový jako Ted Bundy napráská všechno do diktafonu... To je v naší profesi super jackpot. ()

Jeden z nás (2019) (E02) 

Je to výborně nastříhaný. Kalifornská policie má ode mě nula bodů. Bejt tou paní vyšetřovatelkou, které si na Teda přišla stěžovat jeho tehdejší přítelkyně, tak se zahrabu sto metrů pod zem, místo abych se vystavoval v televizi. To je pro mě neobhajitelný, že ho nikdo ani nevyslechl. Kolik ženských od té doby ještě muselo zemřít...? ()

Nejsem na řadě (2019) (E03) 

Ty vole, ten nejezdit moc pomalu, tak tam řádí dodneška. Jinak asi nejužitečnější influencer pro VW Brouka ever. Než jiný auto, to by asi raději chodil pěšky. Postrádám informaci, jak byli potrestáni policisté a bachaři z Utahu za ty jeho 2 útěky. Jinak je to perfektní. ()

Burn Bundy Burn (2019) (E04) 

Hoř, Tede, hoř! A tys nás poslechl a budeš hořet minimálně dalších 50 let. Komu z nás se to poštěstí? O kom z nás běžných smrtelníků se natočí tisíce reportáží, X filmů a dokumentů, kdo z nás se dostane do učebnic kriminalistiky? Tede, ty zmrde, tys chtěl žít, tohle všechno bys vyměnil za jeden jedinej další den. Oni ti dali nejmíň 10 let... Chybovali, ty bestie, ale nechybovali věčně. Pozdravuj holky ()

Reklama

Reklama