Reklama

Reklama

Štrunc!

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický / Talk-show
Česko, 2017, 20 min

Účinkují:

Pavel Štrunc (moderátor), Dominik Duka, Jaroslav Kmenta, Ivo Mathé

Obsahy(1)

Klíčoví hráči politiky, byznysu, kultury i sportu pod palbou otázek moderátora Pavla Štrunce. (Televize Seznam)

Recenze (6)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je príma, že se do pořadu daří získávat zajímavé hosty a že rozhovory jsou neformální. Moderátor zapracuje na výběru otázek a Pepinec přihodí bonbón. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-5* Na publicistickém serveru Info.cz se už nějakou dobu setkáváme se zajímavými rozhovory s neméně zajímavými osobnostmi, které si zve moderátor Pavel Štrunc. Ten dokáže vést debaty fundovaně stejně jako to je na DVTV a asi k podobným názorům se člověk už moc na českých médiích nedostane (možná ještě okrajově Česká televize a Český rozhlas). Proto hodnotím nejvyšší známkou a doporučuji všem, kdo nechtějí patřit k většinovému stádu a zajímají se o věci kolem nás v souvislostech. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: X /// TEMPO: X /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: X /// ART: X /// STYL: X /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pořad Pavla Štrunce rád. Rozumně a s přehledem vedené rozhovory, moderátor nepůsobil dojmem vševěda. Nebyl ani nadšený sluníčkář, ani nepožadoval návrat lidstva ke starým pořádkům, nejlépe před Velký třesk. Bohužel Pavel Štrunc odešel na CNN Prima a pořad skončil. Škoda. Pavle Váš pořad mi chybí, přesto přeji hodně štěstí. 11.9.2020 - a ejhle, Pavel pokračuje v rozhovorech i na CNN. No paráda. ()

Ozz 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších podobně laděných pořadů. Zajímaví hosté a moderátor umí mluvit oproti tomu z prostoru X ()

Reklama

Reklama