Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (37)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Film je občas hodně úsměvnej a absurdní, ale vše odpuštěno a jako rozlučka s Paulem super.

plakát

Zaklínač - Rodina (2021) (epizoda) odpad!

Lidem, co se tohle zpracování líbí bych knihy ani nedoporučoval. Sapkowski musel dostat hodně peněz, když je se zpracováním spokojen.

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) odpad!

Fakt sorry, ale takové obsazení je fakt k smíchu. Nevím, že se nad tím nezamyslí ti herci. Dejme pryč rasismus a otevřeně si řekněme: je normální že anglické šlechtice hrají černoši? I když je to jen inspirované, tak by to mělo odrážet trochu realitu. Lidi toho o historii moc neví, ale cpát jim do hlavy to, že černoši mohli zastával vyšší funkce ve společnosti je vymývání mozků a děláme z lidí ještě větší hlupáky. Když to přirovnám k dalšímu dílu od Netflixu a to je zaklínač, kterého zbožňuju a kde elfa hrál černoch, který vypadal jak čertík, tak se člověk jen zasměje a překousne to, je to fantasy, ale tohle fakt ne. Objektivně to není špatné, ale to herecké obsazení je z mého pohledu nepřekonatelné.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Hvězdnou bránu, jsem jako dospívající miloval dnes ji sleduji jako večerníček a relax i když už vím, co bude tak se rád podívám. Těm co to nesnáší nebo se jim to nelíbí bych vzkázal. Nekoukejte na to a neotravujte hloupými komentáři, jako diváci, co neviděli celou serii a hodnotíte na základě dvou dílů nemáte právo hodnotit.

plakát

Tango a Cash (1989) 

Znovu se tu najde hodně rejpalů hrajících si na odborníky, ale říkám to pořád na tyto filmy nelze pohlížet dnešníma očima, na svou dobu hodně dobrej film

plakát

Krvavý sport (1988) 

Na filmy z 80let nelze nahlížet dnešním pohledem. V době akčních filmů jeden ze skvělých filmů.

plakát

Vrána (1994) 

Vrána je prostě divnej film, ale naprosto skvělej a mohl to být průlom v kariéře Brandona Lee. Velká škoda, ale vzhledem ke konci hlavního hrdiny to přidává filmu temnou atmosféru. R.I.P Brandon Lee.

plakát

Do útoku (1987) 

Srdcovka z konce 80let, nic složitého, ale jako kluk jsem tenhle film miloval.

plakát

Teroristka (2019) 

U filmu jsem se výborně bavil. Zápletka super, ale Iva Janžurová už by měla spíše sedět doma a nebrat role na které už opravdu nemá. Ačkoliv to byla výborná herečka, tak věk se nedá zastavit.