Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je těsně po porodu unesena Kellyina dcera přímo z nemocnice, tak její matka spojí své síly s Glorií – ženou, kterou před lety potkal stejný osud. Obě se pustí do rozplétání sítě intrik, které je dovedou až k mezinárodnímu obchodu s dětmi... (TV Prima)

Recenze (4)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Televízny thriler s náznakom zvratu, napätia a lacnoty. Dej sa ale točí okolo fakt zlých skutkov, ktoré by sa nemali diať. Tak či tak je to ODPAD! ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Pekný film. Za deti a za rodinu. Kiež je čím viac takých odvážnych matiek, ako v tejto dráme, ktoré by bojovali za záchranu svojich detí. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh, bez ohľadu na „kvality“ výsledného filmu, je silný a vážny. To, že je to celé servírované na úrovni „seriálu typu mydlo“, je už iná vec. Jena hviezda, pretože podobných filmov som videl aj v horšej kvalite. P.S.: Mamička niekoľko hodín po pôrode sa vydá hľadať svoje dieťa a pohybuje sa tak, ako by pred „malou chvíľkou“ nerodila. Ozaj? Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

GeminiK odpad!

všechny recenze uživatele

Téma jistě vážné, ale zpracování otřesné. Adrienne Frantz se pravděpodobně musela vyspat s celým štábem včetně klapky, jinak si nedokážu vysvětlit její obsazení do hlavní role. Přestárlá hysterická prvorodička, která pár hodin po porodu běhá ve vysokých podpatcích a honí rusky hovořící padouchy. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama