Reklama

Reklama

4 latas

  • angličtina 4L
Trailer 1

VOD (1)

Umírá jim kamarád. Rozhodnou se proto za ním vyrazit a zopakovat svůj road trip ze Španělska do Mali. S sebou vezmou i jeho dceru, se kterou už dávno není v kontaktu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (11)

tkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mnoho lidí nepochopí. Já ho bral jako pěkný road-trip, kde se pokaždé podělá co může (znám z vlastní zkušenosti) a jako bonus výuku španělštiny a francouzštiny. Reno zde dostal méně prostoru než jsem čekal aneb být půlku filmu buď na místě, kam musí i králové pěšky nebo být chcíplej není nic moc, ale i tak jsem se bavil. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Road movie v ktorom dvaja starý chlapi a jedna mladá žena cestujú v ošuntelom aute cez africkú púšť za svojím umierajúcim kamarátom. Nie je to ani príliš vtipné, ani dramatické. Ani k žiadnemu ponaučeniu alebo sebapoznaniu postavy nedospejú. Keby tam nehral Reno, tak o film ani nezavadím a aj tak to bola strata času. Výsledkom je ďalší zbytočný film v jeho filmografii, ktorý fakt neviem koho by mohol nadchnúť. 4/10. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Námět sice působí jako zábavná road movie a Jeana Reno jsem neviděl ve filmu snad tisíc let, ale možná bych byl radši, kdyby v tom Jean Reno nehrál. Nějak mu filmy podobné kvality nejdou do portfolia. Nuda, nevtipnost, chvílemi i během sledování docházelo k absolutní otrávenosti. Tohle se prostě nepovedlo. ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Tímto filmem jsem nebyl potěšen. Viděl jsem natočenou cestu z severu Afriky někam na jih s nějakými panďuláky, na kterých mi absolutně nezáleželo a ani jsem je vůbec za celý film nestačil pořádně poznat. Co to má jako být? Ale dávám dvě hvězdy. Dalo se na to koukat a herci hráli přesvědčivě. Nepřehrávali. ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Film jednoduchej premisy a nefungujúcej chémie postáv. Mal som dojem, že pár nápadov na random interakcie random postáv niekto namontoval do jedného diela. K tomu sa road movie javí ideálne - epizodické charaktery ako vata pre púštne dobrodružstvo. Pustil som si to vďaka Renovi a za neho obligátna hviezdička. Bohužiaľ ani on to neutiahol natoľko, aby som to dopozeral a po polovine som sa s jeho výpravou rozlúčil. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Renault 4L se opravdu zúčastnil prvního ročníku Rallye Paříž Dakar v roce 1979. Startovali s ním bratři Claude a Bernard Marreauovi a skončili v absolutním pořadí na pátém místě. O rok později dokázali tito Francouzi se stejným vozem dojet na třetím místě. (xisp)
  • Renault 4 se vyráběl v letech 1961 až 1992 a bylo ho vyrobeno více jak 8 milionů kusů. Vzdor tomu je dnes ceněným veteránem. (xisp)

Reklama

Reklama