foto

Hovik Keuchkerian

  • nar. 14.11.1972 (47 let)
    Bejrút, Libanon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 4 latas
2017 El club de los buenos infieles
2016 Assassin’s Creed
2015 Reevolution
Thalion Ltd.
2014 Justi&Cia
2013 Alacrán enamorado
Labyrint mysli
Nekonečně

TV seriály

2020 Papírový dům (Netflix verze) (TV seriál)
Plán Paříž (S04E08)
Útok na stan (S04E07)
Technické KO (S04E06)
další epizody (8)
2019 Papírový dům (Netflix verze) (TV seriál)
Na nic (S03E08)
Rychlé uvolnění (S03E07)
Nepodstatné záležitosti (S03E06)
další epizody (8)
2018 Podfu(c)k (TV seriál)
Larga Vida al Rey (S02E03)
The Catalan and the Mute (S02E02)
Ole (S02E01)
2016 Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Ministerstvo času (TV seriál)
El tiempo es el que es (S01E01)
2011 Isabel (TV seriál)
2010 Hispania, la leyenda (TV seriál)