Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 5 (2023) (série)


Dva závodníci na jedno auto (S05E07)

(epizoda)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2023, 34 min

Hudba:

Walter Mair

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým Red Bull se snaží zvýšit náskok na Ferrari. V dramatickém závodě v Monaku se veškerá pozornost soustředí na Sergia Checa Péreze. (Netflix)

Recenze (5)

nitrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horner si tu honí ego, že půlka roštu chce jezdit s jeho strojem, pak vyjmenuje tři a to ještě u Norrise pochybuju, že by chtěl. Jinak samozřejmě, když překročíte rozpočtovej strop, dostanete směšnou bezproblémovou pokutu a máte bezkonkurenční raketu, tak s tim chce jezdit spousta jezdců, protože to znamená minimálně jistý podium. Díl úplně o ničem. Celkově ta řada je docela nuda, chtěl bych vidět víc ze zákulisí. ()

rodik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se vyloženě vařilo z vody. Peréz je ideální dvojka, stejně jako byl Bottas pro Hamiltona dlouhé roky v Mercedesu a v Red Bullu to samozřejmě moc dobře vědí. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už několikrát viděný průběh, kdy se jeden jezdec musí pořádně snažit aby si získal uznání i další kontrakt. Tentokrát v podání Red Bullu a oblíbeného Checa. Max u mě bude prostě vždy ten nejnesympatičtější jezdec. Jeho krátké proslovy alá "chytrá horákyně" byly iritující. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama