Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je atraktivní Elizabeth Sheridan, která žije v manželském svazku se starším bohatým mužem. Jmenuje se Cole a přestože ji umožňuje žít přepychovým životem, Elizabeth se s ním necítí šťastná, protože je tvrdý, příliš zaměstnaný a často také opilý. Když jí jednoho dne náhoda či osud svede dohromady s pohledným mladým Tonym Blanchardem, začne si s ním milostný poměr. Její dvojí život však nezůstane bez následků. Jednoho dne se totiž objeví vyděrač, který si říká Willie. Podařilo se mu vyfotit Elizabeth a Tonyho v choulostivé situaci a nyní hrozí, že pokud nedostane zaplaceno, předá svědectví o její nevěře manželovi. Aby své milostné pletky před manželem utajila, rozhodne se Elizabeth Willyho požadavky splnit, jenže záhy zjistí, že se tak zapletla do spiknutí mnohem složitějšího a mnohem nebezpečnějšího, než si dokázala představit. Situace se dramaticky vyhrotí v okamžiku, kdy je vyděrač zabit, protože to zdaleka neznamená konec Elizabethiných potíží. Spíše naopak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

John80 

všechny recenze uživatele

Manželka podvádza manžela so svojím milencom, niekto ich natočí a urobí usvedčujúce video za ktoré chce peniaze a ďalšie spiknutie 3* ()

Denny 

všechny recenze uživatele

Co můžeme čekat od filmečku, kde hraje bývalá Polka Pacula? Jako obvykle: nenáročné, místy úsměvné a ona jako obvykle postižená a ukřivděná. I dvojka je moc... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Americký thriller o milostném trojúhelníku, vydírání, smrti a překvapivých zvratech v životě jedné krásky. 41 % ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama