foto

Frank Gorshin

  • nar. 5.4.1933
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 17.5.2005 (72 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 The Creature of the Sunny Side Up Trailer Park
2005 Angels with Angles
2004 Dreamweaver
2003 Mail Order Bride
Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech (TV film)
2002 High Times Potluck
Manna from Heaven
Sting of the Black Scorpion
2000 Beethoven 3
Castle Rock
Luck of the Draw
Something Else
1999 All Shook Up
Final Rinse
Game Day
King Crab: Space Crustacean (TV film)
Man of the Century
Rules (For Men), The
Vražda jako umění
1997 After the Game
Better Than Ever
Krvavý měsíc
Pullet Surprise
Threshold
Twilight of the Ice Nymphs
1996 Od králíka k nesmrtelnosti
Superkachna
1995 12 opic
Buford's Got a Gun (TV film)
Mr. Payback: An Interactive Movie
1994 Ať žije Caesar!
The Big Story
1993 Ach, ta láska
Muž meteor
1992 Body Trouble
Hollywood Beach Murders, The
Komando andělů
1989 Beverly Hills Bodysnatchers
Midnight
Singapore Harbor
1987 Emmanuel Lewis: My Very Own Show (TV film)
Gnomes' Great Adventure, The
1986 Dokonalá vražda (TV film)
Hollywood Vice Squad
Žádné strachy o prachy
1985 Žhavé prázdniny
1983 Night on the Town, A (TV film)
1982 Princess Ida (TV film)
1981 Den Tüchtigen gehört die Welt
Goliath Awaits (TV film)
Underground Aces
1979 Legends of the Superheroes (TV film)
Smrtelné nehody na dálnici (TV film)
1977 Record City
1976 Rudolph's Shiny New Year (TV film)
1975 Sky Heist (TV film)
1968 Skidoo
1966 Batman
Povznesen nad pomstu
1965 Zatracená kočka
1961 Ring of Fire
Sail a Crooked Ship
The George Raft Story
The Great Impostor
1960 Bells Are Ringing
Studs Lonigan
Where the Boys Are
1959 Night of the Quarter Moon
Warlock
1958 Tank Battalion
1957 Delikátní delikvent
Dragstrip Girl
Invasion of the Saucer Men
Portland Expose
The True Story of Jesse James
1956 Hot Rod Girl
Mezi nebem a peklem
Runaway Daughters
The Proud and Profane

TV seriály

2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Oběma nohama v hrobě I. (S05E24)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Dr. Vegas (TV seriál)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
1999 Phantom Eye, The (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1969 Star Trek (TV seriál)
Poslední bojiště (S03E15)
1966 Batman (TV seriál)
Smack in the Middle (S01E02)
Hi Diddle Riddle (S01E01)
1962 Combat! (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Dokumentární

2003 VH-1 Where Are They Now? - Superheros (TV film)
2002 De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros - a.z.
1997 Guy Maddin: Waiting for Twilight
1989 Batmánie
1987 Biography (TV seriál)
1974 The Horror Hall of Fame: A Monster Salute (TV film)

TV pořady

1991 The Very Best of the Ed Sullivan Show 2 (TV pořad) - a.z.
1974 American Film Institute Salute to James Cagney, The (TV pořad)
1972 ABC Comedy Hour, The (TV pořad)
The Fabulous Fordies (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1966 The John Gary Show (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace