Reklama

Reklama

India's Most Wanted

  • Austrálie India's Most Wanted (více)

VOD (1)

Recenze (5)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné. Z těch posledních indických filmů začínám mít dojem, že se tvůrci inspirovali dílem Cimrmanovým z cyklu "Naše slavné prohry". Ale dokázali víc než náš velikán, to se jim musí přiznat. Oni ty prohry vždy dokáží přeonačit na neuvěřitelný úspěch, kterým je potřeba se pochlubit. Nehledě na výsledek, to co se dělo okolo té akce je skoro až ostuda. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"Toto je vojna medzi veriacimi a neveriacimi. Nech sa v tej vojne stane čokoľvek, či zabijem ja ich alebo zahyniem sám." Takto zvrátene rozmýšľajú teroristi, islamisti, džihádisti a iní zoofili, a to niekedy aj bez psychotropných látok. Film má byť o dolapení indického Bin Ladina, postráda však kvalitných hercov. Niektorí majú tak pokrivené tváre, že máte pocit, že ide o komédiu. Možno lepšie by film pôsobil bez obrazu, možno ako rozhlasová hra. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film sa mi páčil, ja im to vlastenectvo tak žeriem a závidím. Film inšpirovaný skutočnými udalosťami, má skvelý spád, sympatické postavy, vážnu tému a hodne sa mi páčil. Jediné čo mi trošku chýbalo je aspoň jedna naozaj silná akcia, celé to prebehlo tak nejako hladko až sa tomu človeku nechce veriť, ale možno sa to tak občas stáva... Teroristi tiež asi občas poľavia v pozornosti, keď si myslia, že sa im nič nemôže stať. Zo slov, ktoré prenáša najhľadanejší terorista Indie, idú človeku až zimomriavky po tele. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Natočeno dle skutečných událostí. Indie je zmítána řadou bombových útoků, při kterých je zabito velké množství „nevěřících psů“. Za útoky stojí nepolapitelný muslimský (nebo se to dnes už nesmí psát?) „Atomic Bomberman“ pod přezdívnou Duch. Tímto bych chtěl moc poděkovat tvůrcům za úvodní ozřejmění, že nic nemá s ničím společného. Už bych si to mohl dát opět do zcela zavádějících a klamných souvislostí, že to má co dočinění s vírou atentátníků. Rovněž jsem rád za ujištění, že takové lidi nekryjí a nepodporují jejich muslimští spoluvěrci (či i západní země, když se jim to politicky hodí do krámu). V případě Indie tedy hlavně Pákistán. Zůstávám proto díky tomu v tupém a zaslepeném postoji politicky korektního občana, kterého si přejí (pře)vychovat všechny špičky vedení EU. Pravda je lež a Lež je pravdou! Jdu se někam ven semknout, protože to zvládneme! No jo, ale co když vaše vláda vlastně tyto problémy ani řešit nechce, protože se všichni bojí o svá koryta? Inu potom musí zcela logicky někomu už přeskočit, vzepře se zkostnatělému systému a začne jednat. Něco skutečně dělat a neschovávat se jen za prázdnými slovy a sliby. A hleďme, ono jde všechno, když se jen alespoň trochu doopravdy chce! Čelíte poté ale jak nepříteli, tak bohužel i vlastním lidem. O tom se mohla přesvědčit i skupina statečných indických agentů, pracujících v utajení, kteří přes všechny poblémy šli za svým vytouženým cílem - dopadnout nejhledanějšího muže Indie. Neměli to však vůbec jednoduché a se značně nejistým výsledkem. Film samotný se plaví spíše v lehce naprůměrných vodách a nedokáže se dostat o kousek výš. Prostě tomu chybělo něco navíc. Například napětí, zápletka i herecký projev. Na tom všem by se dalo určitě zapracovat. Osobně mě pobavila scéna na začátku z porady. „Dobře! Tak pojďme relaxovat a poslouchat hudbu." Vskutku vtipné a trefné. Písní pomálu, brány jen jako doplněk k viděnému. Hodnotím za silné tři hvězdy. Na více to žel nebylo, ale když pominu několik nedostatků, tak přiznávám, že jsem si to užil a těm klukům indickým držel palce. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Tak tahle debilní indický film jsem už dlouho neviděl.Hledání nebezpečného teroristy Ducha,bez emocí,bez nápadu,bez akce,no prostě ztráta času. ()

Reklama

Reklama