Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaačtyřicetiletá Gaby má zdánlivě ideální život: manžela, který dobře vydělává, dvě dcery a krásný dům v Connecticutu. Ona sama se baví tím, že restauruje starý nábytek. Ve skutečnosti ale není v manželství spokojená. Chtěla by ještě jedno dítě, ale její manžel Elliot podstoupil před několika lety vasektomii a o dalším dítěti s ním není řeč. Kromě toho je hodně zaměstnaný a málo doma, a tak se stane, že se Gaby na párty u přítelkyně Claire seznámí s dvaatřicetiletým přitažlivým mladíkem Mattem, začne se s ním scházet a nakonec mu podlehne. Pak se ale zalekne, co to udělala, a styky s Mattem přeruší. Jenže zakrátko zjistí, že otěhotněla. Přítelkyně Claire – sama těhotná – jí radí, aby podstoupila interrupci, k tomu se ale Gaby neodhodlá. Sejde se ještě s Mattem. Je rád, že ji vidí, ale když mu zkusmo nadhodí, že by byl jistě báječný otec, mladík ji ujistí, že nic takového nemá v plánu. Gaby se rozhodne přiznat manželovi, ten to ale neunese, udělá scénu a opouští dům. Stejně zareaguje starší dcera Olivia. Netrvá dlouho a Elliot oznámí, že se chce rozvést. Jejich společný dům má jít do prodeje. Gaby napne všechny síly, restauruje a prodává nábytek, aby Elliotovi mohla dům splatit. Jednoho dne náhodou ve městě potká Matta. Už je ve vysokém stupni těhotenství, což mu samozřejmě neujde, tak mu řekne pravdu... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

j.sorensen 

všechny recenze uživatele

Jakýpak utajování skutečnosti, jakápak neupřímnost, vždyť šla hned za starym a na férovku mu vyklopila, že se sice spustila, ale že pohoda a že to dítě vychovaj spolu, protože jsou skvělá rodina. A takovou ženskou chce přece každej :) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Scenár na spôsob Hallmark, film natočený na spôsob LifeTime. Tajenie skutočnosti, neúprimnosť, nevera, dlhá cesta k „nejakému“ zmiereniu –> nič také, čo by sme nenašli vo väčšine podobných príbehov. Aktuálny („tuctový“) film od LifeTime je však mierne kompaktnejší, ako veľká väčšina od Hallmarku. Herecké výkony sú zväčša ploché, bez výraznejších momentov. Alyssa Millano z hereckej stránky v „pohode“ (a ešte stále vypadá veľmi dobre). V reálnom živote podobné príbehy s prezentovaným záverom sa vyskytujú len veľmi (veľmi) zriedkavo. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Reklama

Galerie (34)

Reklama

Reklama