foto

Kim Raver

  • nar. 15.3.1969 (51 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Kim Raver se narodila 15. března 1969 v New Yorku. Hovoří plynně francouzsky a německy. Její matka byla Němka, díky tomu se s němčinou setkávala prakticky celé dětství. Vystudovala výtvarné umění na Bostonské univerzitě. Dnes pokračuje ve studiích divadla v New Yorku.

Poprvé před kamerou se objevila v letech 1975-1978 a to v kanadském seriálu SEZAME, OTEVŘI SE. Později si začala vydělávat účinkováním v reklamách a v divadlech. V polovině 90. let dostala prvních pár příležitostí před kamerou (CENTRAL PARK WEST a PRÁVO A POŘÁDEK). Zlom v její kariéře ale nastává až v roce 1999 se seriálem TŘETÍ HLÍDKA. Objevila se v 63 epizodách a její záchranářka Kim patřila mezi nejoblíbenější postavy. Možná i díky tomu si seriál držel sledovanost kolem 11 milionů diváků. Na konci páté řady seriál opustila kvůli roli v seriálu 24 HODIN (2004-2007). Sledovanost 4-6 řady, kde měla jednu z hlavních rolí, se držela na 13 milionech diváků a právě účast v tomto seriálu je zatím její největší úspěch. Další role na sebe nenechaly dlouho čekat. Kasovní trhák NOC V MUZEU (2006) nebo naopak neúspěšný seriál DEVĚT RUKOJMÍ (2006), který skončil po první řadě. V současné době má hlavní roli v slibně se rozjíždějícím seriálu LIPSTICK JUNGLE.

Od roku 2000 je vdaná za francouzského filmaře Manu Boyera a společně vychovávají 2 syny. Rodina nyní žije v New Yorku.

Jan "worm14" Červinka

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marvel Rising: Operation Shuri
2018 Marvel Rising: Secret Warriors
2015 The Advocate (TV film)
2010 Pouto mlčení (TV film)
2009 Inside the Box (TV film)
2007 Prisoner
2006 Noc v muzeu
2005 Dotek hrůzy (TV film)
Keep Your Distance
2004 Mind the Gap
2002 Martin & Orloff
1994 Vražda v Beverly Hills (TV film)

TV seriály

2020 Chirurgové (TV seriál)
Put on a Happy Face (S16E21)
A Hard Pill to Swallow (S16E11)
Help Me Through the Night (S16E10)
2019 Chirurgové (TV seriál)
Let's All Go to the Bar (S16E09)
My Shot (S16E08)
Papa Don't Preach (S16E07)
další epizody (21)
2018 Chirurgové (TV seriál)
Blowin' in the Wind (S15E08)
Flowers Grow Out of My Grave (S15E06)
Everyday Angel (S15E05)
další epizody (4)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Poslední šance (E09)
Spalující požáry (E08)
Riskantní podnik (E07)
Ray Donovan (TV seriál)
Bob the Builder (S05E10)
Horses (S05E08)
Chirurgové (TV seriál)
Danger Zone (S14E05)
Get off on the Pain (S14E02)
Break Down the House (S14E01)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Bratr ve sklepě (S11E02)
Věrnost ve lži (S11E01)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E11)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E10)
další epizody (12)
Revoluce (TV seriál)
Epidemie (S02E12)
Syn dvou otců (S02E11)
Tři amigos (S02E10)
2013 Revoluce (TV seriál)
Temná věž (S01E20)
Píseň zůstává stejná (S01E13)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rudý tým 2 (S04E19)
Rudý tým (S04E18)
2012 Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
Pevné pouto (S01E08)
Vlak do Philadelphie (S01E05)
Chirurgové (TV seriál)
Let (S08E24)
Migrace (S08E23)
Ať plynou časy zlé (S08E22)
další epizody (15)
2011 Chirurgové (TV seriál)
Noc byla temná (S08E09)
Srdce v krabici (S08E08)
Trenére, postavte mě (S08E07)
další epizody (21)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Napospas živlům (S07E10)
Dobré ráno, dobrou noc (S07E09)
Přetlak lidského těla (S07E08)
další epizody (23)
2009 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Twenty: La Vie En Pose (S02E13)
Chapter Nineteen: Lovers' Leaps (S02E12)
Chirurgové (TV seriál)
Horečka svátečních nocí (S06E10)
Vzpomínky na minulost (S06E09)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Eighteen: Indecent Exposure (S02E11)
Chapter Seventeen: Bye, Bye Baby (S02E10)
Chapter Sixteen: Thanksgiving (S02E09)
další epizody (18)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S06E20)
Day 6: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S06E19)
další epizody (5)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
další epizody (23)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S04E22)
další epizody (24)
Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to Camelot (S06E22)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Monsters (S05E22)
Higher Calling (S05E21)
Spanking the Monkey (S05E19)
další epizody (10)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
The Spirit (S05E10)
Fury (S05E08)
Payback (S05E07)
další epizody (20)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Crime and Punishment: Part 2 (S04E10)
Crime and Punishment: Part 1 (S04E09)
Firestarter (S04E07)
další epizody (14)
Pohotovost (TV seriál)
Bratři a sestry (S08E19)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Act Brave (S03E08)
Childhood Memories (S03E07)
He Said/She Said (S03E06)
další epizody (18)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
History (S02E10)
Run of the Mill (S02E09)
Know Thyself (S02E08)
další epizody (23)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Modern Designs for Better Living (S01E09)
History of the World (S01E08)
Impulse (S01E07)
další epizody (9)
1998 Trinity (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Reasonable Doubts (S02E01)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Můj život je televizní seriál (S02E08)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Homesick (S06E22)
1995 Central Park West (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Tempting Fate (TV film)

Host

TV pořady

2004 The Apprentice (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Christmas in Rockefeller Center (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce