foto

Zane Holtz

  • nar. 18.1.1987 (33 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tempting Fate (TV film)
2018 Beyond the Night
Útok z hlubin
2016 Girl in the Box (TV film)
2015 Battle Scars
Wind Walkers
2014 7 minut
The Curse of Downers Grove
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
Nadějná Grace
2012 Charlieho malá tajemství
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
Tupíři
2003 Díry

TV seriály

2020 Katy Keene (TV seriál)
Chapter Thirteen: Come Together (E13)
Chapter Twelve: Chain of Fools (E12)
Chapter Eleven: Who Can I Turn To? (E11)
další epizody (10)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
Heat (E02)
2016 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Dark Side of the Sun (S03E10)
Matanzas (S03E09)
Rio Sangre (S03E08)
další epizody (10)
2015 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Santa Sangre (S02E10)
There Will Be Blood (S02E09)
The Last Temptation of Richard Gecko (S02E08)
další epizody (10)
2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
The Take (S01E10)
Boxman (S01E09)
La Conquista (S01E08)
další epizody (10)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bouře (S10E19)
2012 Workaholics (TV seriál)
Flashback in the Day (S03E10)
Make It or Break It (TV seriál)
United Stakes (S03E08)
Listen to the Universe (S03E06)
Growing Pains (S03E04)
další epizody (5)
2011 Make It or Break It (TV seriál)
What Lies Beneath (S02E19)
Dog Eat Dog (S02E18)
To Thine Own Self Be True (S02E17)
další epizody (5)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
At the Edge of the Worlds (S02E10)
Rock Bottom (S02E08)
Party Gone Out of Bounds (S02E06)
další epizody (8)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Náhlá smrt (S09E02)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Ženy na křídlech (S07E05)
2008 Havárie (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Šok (S02E03)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Demi Lovato: Confident (hudební videoklip)