Reklama

Reklama

Take That: Odyssey - Greatest Hits Tour

(koncert)
  • Velká Británie Take That - Greatest Hits Live (Concert) (více)
Dokumentární / Hudební
Velká Británie, 2019, 150 min (Televizní verze: 61 min)

Obsahy(1)

Slavná britská kapela Take That vyrazila v roce 2019 na velkolepou tour, kde oslavila své 30leté působení na hudební scéně. Na oslavu tohoto výročí vydala skupina také album svých největších hitů nazvané "Odyssey". To následně vystoupalo až na vrchol britské hitparády. Samotná koncertní šňůra probíhala hlavně na Britských ostrovech, ale zavítala i do několika dalších evropských měst. Koncert v Cardiffu 8. června 2019 na Principality Stadium kapela nechala natočit a z vydaného DVD se stalo v Británii nejprodávanější živé vystoupení roku 2019. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

kajas 

všechny recenze uživatele

Standardní koncert kapely, která u nás není zase tolik známá, což je docela škoda. Televizní verze vystoupení je bohužel viditelně osekaná a okrádá diváky o několik známých hitů. Jako víkendová kulisa ale postačí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ako siedmak na základnej škole som tipoval prvú trojku v TwentyFive Jula Viršíka (R.I.P) a raz sa mi podarilo vyhrať a výhrou bolo cédečko so singlom tejto skupiny. Pre chlapca v takomto veku úžasná výhra, poputovala do rúk priateľky staršieho brata. Časom však Take That už neboli a Robbie Williams ponúkol niekoľko skvelých hitov... ()

Reklama

baclajean 

všechny recenze uživatele

Fajn retro, chalani sa snažili a nebolo to najhoršie, no Robbie asi vedel, prečo do toho nešiel. A tiež vidno, že okrem neho to spevácky ťahal predovšetkým Gary. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Často jsem léta chodil na koncerty, ale na tuhle kapelu jsem u nás nikdy nenarazil. Pódiové show je velkolepá, písně kvalitní, jen všichni tři muzikanti vypadají jako karikatury typických britských nácků. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama