Reklama

Reklama

Intrikáni

Obsahy(1)

Davie je snílek – budoucí magnát, který se neustále snaží schrastit další a další peníze. Odhodlaný neshnít v továrně ani v kanceláři, mladík je ochoten udělat cokoli, jen aby se vyhnul skutečné práci. Když se jeho slibná fotbalová kariéra ocitne následkem úrazu v troskách, Davie se během zotavování v nemocnici zamiluje do krásné sestřičky Shony. Zatímco se snaží na mladou ženu zapůsobit, zjistí, že může vydělat rychlé peníze organizováním a propagací koncertů. Společně s odvážným kamarádem Johnem, který má podnikání v krvi, a mladým kolegou Scottem, obdařeným řadou temnějších nadání, zkoušejí nejrůznější intriky, ale selhávají. S gangstery, hrami, dívkami a stále zoufalejším otcem v patách musí Davie použít všechny své triky k tomu, aby uskutečnil největší plán v životě - který by snadno mohl být jeho poslední. (Cinemax)

(více)

Recenze (9)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taky real story filmík z anglických sedemdesiatok, v ktorých to žilo a veľmi radi sa tam filmári vracajú. Pre skôr narodených a hudobne podkutých by aj tie kapely niečo hovorili, mne nie, okrem Ajronov samozrejme. Inak aj lovestory, aj mafia aj všetky možné kulehy tam hlavná postava zažije a vás to síce neuráža a nenudí, ale je to tak anglicky suché, že to nestrhne. Cením minutáž a plynutie. 2 z 5 ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to takový mix Trainspotingu, Gregory's Girl a Good Vibrations. Ukázka Schemersova vnitřního emocionálního rozsahu. Autor je víc zahlcen svým málo zajímavým příběhem, než jsem byl ochoten přijmout. Je to mix žánrů biografie dle skutečné události, kriminálka, komedie, drama. Nízkoročpočtový teenagerský film. Ze skotského humoru se mi líbilo pár hlášek a situací jako pozvání na první rande díku na diskotéku nebo když přišel farář, hrdina si myslel, že je to přezdívka nějakého gangstera. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Taká britská jednohubka, takže sa tu treba pripraviť na rôzne ksichty, príbehovo celkom zaujímavé, miestami vtipné, ale na opakované pozretie to nevidím. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Hlavní postavy se ukážou ve filmu také v dresech klubu Dukla Praha. (cmenda)

Reklama

Reklama