Reklama

Reklama

Yeh Saali Aashiqui

  • Indie Paagal (více)

Obsahy(1)

Keď Sahil (Vardhan Puri) stretol Mittee (Shivaleeka Oberoi) na škole hotelového manažmentu, bola to pre oboch láska na prvý pohľad. Ich láska bola všetkým – obraz dokonalý a bezchybný. Nepravdepodobná udalosť v škole však zmení ich vysnívaný románik na nočnú moru a prinúti ich, aby si uvedomili, aké dôležité je dôkladne poznať svojho partnera predtým, ako vstúpia do akéhokoľvek romantického vzťahu. (DoubleFucker)

(více)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pomsta chutí sladko, však? Pointa filmu je skvelá, rovnako aj spracovanie motívu pomsty a krivdy. Ale mám pocit, že to bolo celkovo až moc prekombinované a niektoré veci pôsobili nelogicky a kontraproduktívne. Navyše, nepáčila sa mi ani tá pseudo-hororová atmosféra, ktorá sa tu z času na čas objavila. Viem si tento film predstaviť aj trochu viac light, bez toľkého tlačenia na pílu a prehnanej "dramatizácie", ktorá doplatila na tú spomínanú prekombinovanosť. Ale inak fajn, bolo to zaujímavé, pútavé a musím uznať, že spád to malo fakt kvalitný. Takže v konečnom výsledku solídne 3*. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Chvíľu som mala na začiatku pocit, že ten preklad nestojí za námahu, ale našťastie, keďže ja sa nevzdávam, som sa nevzdala a ono sa začali diať veci. Počiatočný nemastný neslaný románik na univerzite sa prekoprcol v skvelú dramatickú hru na pomstu. Obsadenie nijak slávne, ale herci sú to nádejný, dokazuje to aj cena Filmfare pre Shivaleeku Oberoi a Vardhana Puri za najlepších nováčikov roka.Vardhan Puri je dokonca autorom scenára. Veľmi zaujímavé. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Geniální věcička a neočekávaná chuťovka, která dokáže neuvěřitelně překvapit a špičkově si pohrávat s divákem, kdyby ovšem... Začněme pěkně od začátku. Ten byl poněkud vlažný (hodně) a v ničem nevybočující od klasického schématu romantického příběhu. Pak přijde první zvrat a začíná to být o něco zajímavější. Oba hlavní hrdinové se začínají ve svém dopusud až pohádkovém chování neuvěřitelně proměňovat. Ovšem stále není důvod k nějakému nadšenému potlesku. Ba naopak, mé sympatie k oběma byly tímto vývojem značně narušeny (blížící se k bodu mrazu). Jenže na první zvrat naváže další a další a... úchvatný to řetězec čistého šílenství! Předchozí rozpačitost byla náhle zcela vymazána a nahrazena oním nadšeným potleskem nad zcela úchvatnou zápletkou a nápady. Karty byly rozdány a mnohá tajemství z minulosti odhalena. Nyní jsem jen s napětím čekal, jak se tvůrci vypořádají s mimořádně vysoko položenou konstrukční laťkou příběhu v jeho dotažení k dokonalosti, při gradování dalšího vývoje postav a příběhu samého. Žel a velké žel se stupňování či alespoň vytrvání ve stejně kvalitní a plně funkční úrovni nepodařilo udržet. Co bylo doposud hlavní devizou se stalo nyní velkým kamenem úrazu - nezvládnutá přílišná překombinovanost. Jsem schopný ve filmu „uvěřit“ opravdu hodně věcem a přecházím je „jako stát se může cokoliv“, ale všeho moc škodí. Navíc se děj více než rozvolnil a roztříštil za občasného sledování až absurdních vložek, které mi ten zážitek hodně pokazily. Klidně bych mohl podotknout, že až znechutily. Říkal jsem si, jaká je to škoda! Kdyby se příběh krapet předělal a chopil by se toho někdo šikovnější, tak by u mě mohl tento výsledek naprosto bez obav aspirovat na jeden z nejlepších filmů v rámci daného žánru. V. Puri i S. Oberoi jsou vskutku talentovaní herci. Pro oba se jednalo o debut, jenž zvládli naprosto s přehledem. Zvláště na prvně jmenovaného (současně spoluautora scénáře) bych se moc rád podíval i v dalším snímku. Snad se mi to podaří. Hudba příjemná a náramně padnoucí k právě aktuální situaci. Hodnocení bylo v tomto případě hodně kolísající. Od tří nevýrazných hvězd jsem se vyšplhal až k možné pětihvězdě, poté však přišel pád až opět ke třem, ovšem silným hvězdám. Jestli tedy někoho zajímá, jak to vypadá, když na sebe narazí tři mentálně vyšinutí lidé (z toho jsou dva i charakterově odporné bytosti), tak ať neváhá. Dozajista vám půjde ze všeho viděného hlava kolem a budete filmem zcela pohlceni. Opět žel a žel nikoliv po celou dobu. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

No, nato že to na začátku vypadalo jako totální a ničím nezměnitelná slaďárna se z tohohle filmu vyklubalo něco víc. Bylo krásně vidět, jak jeden s druhým manipulovali, využili situaci ve svůj prospěch a ten správný z toho všeho vyšel jako vítěz. A právě z toho mám radost, každý dostal co si zasloužil a je bylo fajn vidět proměny postav a také jejich myšlení a jednání, které se zpětně vysvětlovalo. Ne, že bych tento a jemu podobné filmy vyhledávala, tentokrát jsem však opět bollywoodu nemohla odolat. A rozhodně toho nelituji. Ze zpočátku táhnutelného a velmi nudného příběhu se stal příběh koukatelný a i herci mi byli sympatičtí. I přesto, že kousky skládačky nakonec zapadly, nejspíš se na něj už nikdy nepodívám. Rozhodně však stojí za ty dvě hodiny času, což je na bollywood fakt málo, a trošku pozornosti, kterou si stoprocentně zaslouží. ()

Reklama

Reklama