Reklama

Reklama

Nalaď si lásku

  • Jižní Korea Yooyeoleui umakaelbeom (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

V devadesátých letech se v pekárně potkali studentka a mlčenlivý teenager. V průběhu let po sobě pátrají, ale osud je od sebe táhne pryč. (Netflix)

Recenze (5)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Romantika v ktorej sledujeme ako sa ústredný pár náhodne stretáva v rozmedzí niekoľkých rokov, chvíľu si pokecaju a potom sa dej znova posunie ďalej. Túto štruktúru príliš rád nemám, lebo je to jak keby sa film neustále začínal nanovo. Nenadchli ma ani postavy. On je príliš uzavretý a každé slovo z neho páčia páčidlom a ona ma tiež ničím nezaujala. Nejakého iskrenia medzi nimi som si tiež nevšimol. Nezachránilo to ani herecké obsadenie, ktoré mi pripadalo nevýrazné. Takže výsledkom je pre mňa nezáživná podpriemerná romantika. Ale možno že vám to sadne viac. 4/10. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tune in love rozhodně není film, u jehož scénáře byste nemohli udržet slzy nebo ho museli rozeslat všem svým romanticky založeným kamarádům. Je to v podstatě o tom, jestli se vám zalíbí atmosféra filmu, a jestli se vám podaří napojit na herce a jejich touhy a emoce. Mně se to podařilo jen z části. Oba herce mám hodně ráda, ale už jsem je viděla v lepších, procítěnějších rolích. Z mého pohledu jde o celkem obyčejnou love story. Ale protože jsem měla pocit, jako že si někdo splnil svůj sen, na konci mám stějně na tváři úsměv. Slabší 3* ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Film má úžasnú atmosféru a to ja proste milujem. Jung Hae In je na takéto postavy ako stvorený. Krásny melodramatický príbeh lásky a snahy preniesť ponad zlú minulosť a nechať ju za sebou. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Hneď od prvej chvíle som si uvedomoval, čo mám tak rád na K-filmoch, čím sú odlišné od tej americkej produkcie, a hoci nech je príbeh akokoľvek (aj menej) zaujímavý, celkový spôsob vyprávania (od príjemnej hudby, cez postavy, zábery) - všetko má svoje miesto a pôsobí príjemne, autenticky. Prináša to veľmi pozitívne vibes. A tak tomu bolo aj v tomto prípade, hoci viem s odstupom povedať, že ma film až tak nenadchol, bola to príjemná podívaná. Postavy fajn (Kim Go-eun úplne TOP), chémia medzi nima poslabšia. A málo vyložene zapamätateľných scén. Finále s piesňou Fix you od Coldplay príjemné. Vidím to tak na 70%, ale dávam 3* (ten "wow" efekt mi naozaj chýbal). ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama