Reklama

Reklama

Zahradníci

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Minisérie Zahradníci vypráví podivný příběh zdánlivě obyčejného manželského páru, který se stane středem zájmu kriminalistů poté, co je na zahradě domu v Nottinghamu nalezeno několik mrtvých těl. Susan (Olivia Colmanová) a Christopher (David Thewlis) Edwardsovi už více než patnáct let utíkají před realitou. Poté, co Christopher zavolá domů své nevlastní matce, vyjde najevo jejich podíl na hrůzném zločinu, který nebyl po celých deset let odhalen. V průběhu vyšetřování, inspirovaného Susaninou posedlostí starými westerny a klasickou kinematografií, se dvojice stává hollywoodskými hrdiny ve svém vlastním milostném příběhu. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Greya k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Obecně platí, že tichá stvoření přitahují zájem hlouběji vykopané jámy pozornosti. Křehounká sběratelka memorabilií Colman v krizochodu oddává něžným, idylickým charakterem pravou manželskou zavázanost. Oplátkou je distingovaný Thewlis, jenž sice po úpadku mravů jazykové barikády neúspěšných pohovorů francouzského počínání neztrácí nerv, ale filtruje nevlastní matce neúplné fakta (ne)zahradničení, kvůli malé finanční záchraně dlouhodobého skrývání. Suché policejní duo se svým kapitánem levně louská případ po zoufalé prosbě utajení a vyzývá do své moci hlínou pohřbený případ. Struktura emailování zdobí mimořádné scény krušné historie 15ti let zpět, kdy konečně uvolněný pár cestuje zpět k místu činu zatím klidné nevinnosti.  ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Mnohonásobné rampy kulis druhé opony s sytější paletou temperek dekoruje chaosy jevištních výpovědí dvou již separovaných unikátů ve vedlejších celách. You are in charge Susan“. Landscapers medituje verzemi příčesků událostí a řetězovou reakcí slepé oddanosti Chrise s zebezachovalou Susan povoluje spuštění kalhot krátkovlasé vyšetřovatelky s polovarlatovou povahou. Trajektorie zásahu kulek, důvtip emocí a založení účtu v neformálním načasování dominuje ještě víc drama multitexturám.  ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Svojská dvojice Colman&Thewlis - nejlepší ráže london akcentace za sedmero říčkami i humny, ponořena do behaviorálních defektů tak četně, až se musím vždy vzpamatovávat jak disharmonicky vábně to celé namazaně utíká a krátce chutná. Modus navyklé ctnosti Chrise vůči Susan pokračuje v ještě ryzejším tempu chráněném imunitou úplných sebeomezení. Již triplové stlačení plynového pedálu vykazuje romantickou snahu odlehčení situací a bombarduje absurditu maxi parády rozvinutého podivinského případu, kdy konstáblové nabírají obrátek shromažďovaných k spravedlnosti. Čekám na soud. ()

Reklama

Reklama