foto

Felicity Montagu

  • nar. 12.9.1960 (58 let)
    Leeds, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Road to Brexit (TV film)
2016 Dad's Army
2015 Tři v šachu
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
2009 No Holds Bard (TV film)
2008 Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
2007 Chci to!
Daphne (TV film)
2006 Svatby jako řemen
2005 Královnina sestra (TV film)
2003 Blackball
Hear the Silence (TV film)
2001 Deník Bridget Jonesové
2000 Důvěra (TV film)
1988 Tumbledown (TV film)
1985 Coming Through (TV film)

TV seriály

2019 This Time with Alan Partridge (TV seriál)
2018 Sally4Ever (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2017 The End of the F***ing World (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
další epizody (4)
2016 Brief Encounters (TV seriál)
Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2014 Hank Zipzer (TV seriál)
Mapp and Lucia (TV seriál)
2013 It's Kevin (TV seriál)
You, Me & Them (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Odlet (S06E08)
Ochočený vlk (S06E03)
Hádej, kdo přijde na večeři? (S06E02)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Parents (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Watson & Oliver (TV seriál)
2011 Chickens (TV seriál)
North by Northamptonshire (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Emily (S04E02)
2009 Off the Hook (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
M.I.High (TV seriál)
Outnumbered (TV seriál)
2006 Johnny and the Bomb (TV seriál)
Olověná bublina (TV seriál)
Suburban Shootout (TV seriál)
The Slammer (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Dentálně labilní (S06E03)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Aromaterapie (S02E04)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Zlá krev (S01E06)
Voda za všechny peníze (S01E03)
Kdo je Bodmin? (S01E01)
Můj život jako Popat (TV seriál)
Nighty Night (TV seriál)
2003 Eustace Bros., The (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2001 Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
1999 People Like Us (TV seriál)
1998 Babes in the Wood (TV seriál)
City Central (TV seriál)
Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
Holding the Baby (TV seriál)
I'm Alan Partridge (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1993 Bonjour la Classe (TV seriál)
Health and Efficiency (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
Josie (TV seriál)
Paul Merton: The Series (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
This Is David Lander (TV seriál)
1987 Ffizz (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2009 Steve Coogan: The Inside Story (TV film)
2008 50 Ways to Leave Your TV Lover (TV film)
2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
1992 Funny Business (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace