Reklama

Reklama

Záhadný ostrov

  • USA Bikini Island
všechny plakáty

Obsahy(1)

Populární časopis Swimwear Illustrated chystá speciální číslo k oslavě svého patnáctého výročí a je tak třeba vybrat tu nejkrásnější dívku na obálku. Pět finalistek konkursu odjíždí na exotický ostrov utkat se nejen o nebývalou prestiž, ale také o honorář ve výši sto tisíc dolarů. Vypadá to, že mladé modelky žijí svůj životní sen, ale to jen do chvíle, než začnou jedna po druhé mizet... (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Céčková blbůstka, v podstatě kopie s pozdějším low budget thrillerem Cover Girl Murders z roku 1993, který mi ale přišel poměrně lepší, Bikini Island rozhodně nemá lehkost druhého zmíněného. I zde osazenstvo ostrova dlouho úsměvně ignoruje ztenčování družstva, které je decimováno zvonem na odpad, což je asi jediný originální a vtipný moment, načež vše vyústí v absurdním a rozhodně nechtěně velmi zábavném závěru. V ČR vydal na VHS Fine productions. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Na VHS distribuce jako: ZÁHADNÝ OSTROV Pět dívek, které se zúčastnily konkurzu na fotomodelky, odplouvá na exotický ostrov, na kterém mají pracovat ve své nové profesi. Spolu s nimi jedou i další zaměstnanci firmy. Jen jedna dívka se může dostat na titulní stranu významného časopisua získat odměnu sto tisíc dolarů. Vše se odehrává bez problémů až do chvíle, kdy jedna modelka nečekaně zmizí. Zanechá po sobě jen vzkaz, že si našla lepší práci. Netrvá dlouho a po ní mizí další dívka. Zjišťují, že se mezi nimi pohybuje vrah, který nic neponechá náhodě. Režie tohoto kriminálního thrilleru Anthony Markes ()

Reklama

Reklama