Reklama

Reklama

Divoký klub v Kalifornii

  • USA Hot Club California

Obsahy(1)

Strýc Leo žádá své tři krásné neteře, aby mu pomohly přeměnit jeho zruinovaný klub na oblíbený plážový resort pro malibskou elitu. Je to těžká práce, ale když si dívky uvědomí jak horké a sladké budou plody jejich práce, začnou být dychtivé. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Je to erotický film, komedie rozhodně ne. A tomu tedy odpovídá i celková kvalita. O hereckých výkonech se příliš mluvit nedá. Jediné, co herečky zvládají bezpečně je rychlost, s jakou si svlékají kalhotky. Nicméně z erotických filmů to asi bude jeden z těch kvalitnějších, pokud se to tak vůbec dá nazvat. Scénář je sice tragický, ale rozhodně ne nejhorší. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Komedia to zrejme nie je, ale ako erotický film pre mladých onanystov to stačí. Sú tam pasáže na ktoré sa dá pozerať, ale tak isto aj nudné pasáže. Ako film je to slabučké, ale zrejme o samotný dej vo filme tvorcom moc nešlo. ()

Reklama

dainio 

všechny recenze uživatele

No tak, rozhodně se teda nejedná o žádnou komedii. Tohle je prach-obyčejný erotický film, z typické noční programové synopse, kanálu Nova Cinema. Tři šik dívky naleznou aktovku plnou peněz. Rozhodnou se hotovost nechat a odjet do Kalifornie. Konkrétně, za svým strýčkem, jenž se topí v dluzích a má problémy s provozem svého plážového klubu. Nabídnou mu svou pomoc. Netuší ale, že majitel odcizené aktovky je jakýsi mafián. A ten chce své peníze zpátky. Rozhodne se dívky hledat. Celá zápletka. Do toho všeho sledujeme velice trapné soulože a polohy, se všemi aktérkami daného filmu. Zkrátka se jedná o opravdu, velice nepovedené erotické "B", které ho nikomu "nepostaví" ! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama