Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřice přátel popíjí v chatce a hraje při tom svlékací poker. Jejich zábava je přerušena trojicí mužů v maskách a smrtí jednoho z přátel. Normálně by měl nastat stupňující se teror a zoufalý boj o přežití, ale této noci dojde k něčemu jinému… (SOLOM.)

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

On věděl proč nechce masku prasete. Prasata totiž přijdou na porážku. Po hororové stránce je to slabota a komediální stránka na tom není o moc líp. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek tohoto krátkometrážního snímku nevypadal zas až tak zle. Sice tuctově a pánové ostrouhají, protože tady se vyvlíkají pánové, ale po zapíchnutí první postavy by nejspíš všichni očekávali teror a postupnou vybíjenou. Místo toho se ovšem trojice cizinců v maskách začne hádat (což měla být zřejmě ta komická vložka – místo toho to však bylo trapné jak to „prase“ v názvu). Tohle byla vážně katastrofa a promrhaný počáteční potenciál. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých ľudí hrá na chate vyzliekací poker. K ich chatke prichádza iná skupina v maskách a rozohrá s nimi inú hru, o čosi vražednejšiu...a podstatnú časť minutáže jeden z nich rieši, že v maske prasaťa vyzerá ako blbec. A trochu ako blbec vyzerá aj režisér tohto filmu, pretože je to naozaj bieda. ()

Reklama

Reklama