Reklama

Reklama

Queen of Drags

(pořad)
Reality-TV / Zábavný
Německo, 2019, 140 min

Obsahy(1)

Německá reality show představuje deset talentovaných drag queens z Německa, Rakouska a Švýcarska, které soutěží o titul "Queen of Drags Germany". Výherce se objeví na titulní stránce časopisu Cosmopolitan, získá zájezd na Gay Pride do New Yorku, vystoupí v kampani Mac Cosmetics a obdrží peněžní odměnu ve výši 100 000 EUR. Do poroty zasedla supermodelka Heidi Klum, zpěvák skupiny Tokio Hotel Bill Kaulitz a vítězka soutěže Eurovision Song Contest 2014, drag queen Conchita Wurst. (Gaytitulky.info)

(více)

Recenze (2)

Sinner. 

všechny recenze uživatele

Německá verze RuPaul's Drag Race svou zjevnou inspiraci nezapře. Stanice Pro7 velkoryse zvolila devadesátiminutový formát a v hlavním vysílacím čase se rozhodla pro „drag osvětu“ Německa. A v mých očích v porovnání se svou slavnou předlohou bohužel prohrává. Zrušil bych Big Brother formát (opravdu musím dvě třetiny dílu sledovat handrkování ve vile?) a naopak bych dal více prostoru jednotlivým vystoupením. S odcházejícími soutěžícími se naštěstí čas na jednotlivá vystoupení daří prodloužit. Také mě překvapila poměrně silná snaha o vzdělávání, což bych na liberální Německo nečekal. Přes všechny výhrady jsem se však dočkal i několika velmi silných momentů (Fairytale vystoupení ve třetím dílu) a emočních pecek (čtvrtý díl se vzkazy jednotlivých účastníků). ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se pobavil, možná více, jak u americké verze. Ta je sice propracovanější, některé "dámy" i dokonalejší, ale stálá porota v této verzi mi více přirostla k srdci. Byla pestřejší (těšil jsem se na každý díl, jaké další extra oblečení a outfit si připraví především dvojice třicátníků Bill a Tom) a více "žila" se soutěžícími a zdálo se mi, že si všichni, soutěžící i porota, dělají tak trochu srandu i sami ze sebe, což náladu nadlehčilo (nejvíce ve druhém díle). A Heidi byla na svůj věk úžasná a nad věcí ... Známé osobnosti porotu obohatily (držel jsem palce Amandě Lepore, aby se na té porotcovské židli v jejím již ožehnanějším věku "nerozpadla", na La Toyi už věk byl vidět, překvapením pro mě byla Pabllo Vittar, kterou jsem prakticky neznal) a klidně bych prohodil první dvě finálová místa, fandil jsem i dalším soutěžícím, soutěž obohatila i nejstarší "účastnice" Catherrine. Překvapivě nejméně mě zaujal předposlední díl, kde bojovali zbylí účastníci o finále. Formát "více reality show" mi nevadil, to mě baví (nejvíce americká verze Survivor, kde soutěžilo již mnoho zástupců LGBT, teď v poslední sérii 39 např. dvě lesby). Zřejmě jsem něco poklikal, ale ve čtvrtém díle se mi změnily titulky na portugalské a u dalších už nebyly žádné. Celkově: spokojenost a dobrá nálada ... 79109 ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama