Reklama

Reklama

The Cure - Just Like Heaven

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1987, 3 min

Režie:

Tim Pope

Hudba:

Robert Smith

Hrají:

Robert Smith

Obsahy(1)

Skladba „Just Like Heaven“ od anglické gothic rockové kapely The Cure je třetím singlem z jejich alba „Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me“ z roku 1987. Hudební videoklip režíroval Tim Pope, který režíroval všechna předchozí videa kapely od roku 1982. Video bylo natočeno v anglickém Pinewood Studios v říjnu 1987 a představuje kapelu hrající na útesu s výhledem na moře. (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

B-strana singlu Just Like Heaven jsou skladby Snow in Summer/Breathe/Sugar Girl/A Chain of Flowers. Skladba Just Like Heaven od anglické gothic rockové kapely The Cure je třetím singlem z jejich alba Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me z roku 1987. Hudební videoklip režíroval Tim Pope, který režíroval všechna předchozí videa kapely od roku 1982. Video bylo natočeno v anglickém Pinewood Studios v říjnu 1987 a představuje kapelu hrající na útesu s výhledem na moře. Smith o videu říká, že byl inspirován něčím, co se mu stalo už dávno. Tančící dívka ve videu je skutečná žena Roberta Smithe. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Just Like Heaven" je v poradí deviata skladba zo siedmeho radového, štúdiového albumu anglickej post-punk alternative rockovej hudobnej skupiny The Cure. Album nesie názov "Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me". Vyšiel dvadsiateho piateho mája roku 1987 pod značkou vydavateľstva Fiction Records. Ku songu "Just Like Heaven" bol vyprodukovaný oficiálny videoklip, ktorý vznikol pod taktovkou režiséra Tima Popea. Je to taká tá osvedčená Pope-Cure klasika. Má to svoj charakteristický rukopis. Vidno, že si spolu rozumejú. *** ()

Reklama

Zajímavosti (3)

  • Hudební videoklip režíroval Tim Pope, který režíroval všechna předchozí videa kapely od roku 1982 (Epistemolog)

Reklama

Reklama