Reklama

Reklama

Turn Around

Krátkometrážní / Horor / Mysteriózní
USA, 2016, 14 min

Hrají:

Cali June

Obsahy(1)

Mladý pár sa rozhodne stráviť romantický víkend v horách. Počas prestávky na dlhej ceste sa Amber stratí a tak sa ju jej priateľ vyberie hľadať. Netuší však, aké prekvapenie ho v lese čaká. (Trevor)

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem že příjde mučení a nakonec z toho byla jedna podprůměrná gore scéna (nechápu jak mohl udělat tak rovnej řez).Škoda, že to skončilo tak jak to skončilo. Zajímalo by mě co by bylo dál. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To mě by spíš zajímalo, jak by vysvětlili u baráku to „parkoviště“, kdyby na ně třeba i namátkově přišli policajti. Příroda je tak jediné pozitivum na tomto krátkometrážním snímku. Téměř po celou dobu se tam nic zajímavého neděje a když už se přesuneme do sklepení, tak místo mučení na nás čeká jedno říznutí a pak „kulervoucí a šokující odhalení“. Podobných shortů na obdobné téma existuje celá řada a najdou se i na mnohem lepší úrovni. Tohle je podprůměr jak prase… ()

Geronimo7 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to pořádně rozvést, na podobné filmy jsem koukal před hodně lety - pár lidí jede do lesů, kde se ukrývá maniak a ten je pak jednoho po druhém nemilosrdně likviduje. Konec tohoto krátkého snímku byl nečekaný, dost jsem koukal a říkal jsem si "ta svi** jedna". ()

Reklama

Reklama