Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danni (Hannah Ward) prekonala, ťažkú životnú situáciu a tou bola strata milovaného dieťaťa. S manželom sa odcudzili a žije len s dcérou. Začne mávať zlé sny, ktoré sa začnú stávať realitou. Je za tým všetkým jej dcéra, ktorá sa nemôže zmieriť zo stratov svojho brata? Alebo je za tým niekto iný a chce, aby čo najviac trpela? (Astaroth12)

(více)

Recenze (6)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Při autonehodě, kdy Danni řídila, zemře její malý syn. S manželem se odcizí a žije jen s devítiletou dcerou Cassie. V noci ji však trápí noční můry a spánková paralýza. Jenže se ukáže, že věci se mají poněkud jinak, než jak vypadají. Pěkná kamera, místy surrealistické, připomenutí obrazu Henryho Fuseliho a klasického hororu Noc oživlých mrtvol. Cassie je pěkný spratek, kterému nepatří telefon do ruky. Nevím, zda bych uvítal plnohodnotnou bubákovinu, takhle mi to ale přišlo lepší a logičtější. Zdejší obsah napovídá až příliš... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vubec nevim co se stalo After she wakes, protoze jsem jsem se zajimal jen o to, jak usnout, coz se diky filmu podarilo. Vztah matka - dcera je napsan hodne spatne. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další záležitost na téma spánková paralýza a strašidlo, tentokráte v podání matky, která má za sebou trauma v podobě smrti malého synka, což má pochopitelně vliv i na vztah s dcerou a manželem. Co se vizuálu týče, tak je to nízkorozpočťák jako řemen, ale to by nevadilo, pokud by se režisérovi podařilo vystihnout paranoiu, na které to vlastně celé stojí. Ale to se bohužel nestalo. Navíc matka s dcerou jsou hysterické krávy, což má za následek nadměrnou porci ječení a to spolehlivě zabíjí i těch pár slušných momentů, které se tu najdou. Nicméně i tak jsem byl celkem zvědav, jak to celé dopadne a to se ukázalo jako chyba. Závěr s vysvětlením byl jedním z nejdebilnějších, jaké jsem kdy viděl a většinu předchozího děje postavil úplně na hlavu. Naprostá zbytečnost. 15% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Remeselne to nieje vobec zlé, kamera sa tiež vydarila. Hlavne tie snové sceny, kde neviete či je to realita alebo fikcia, boli slušne znázornené. Ale pribúdajúci minútami, film strácal dych, začal byt veľmi predvídateľní a každý rýchlo zisti i sam, kto je za tým. Hlavne ten koniec bol fakt vypustený. Bolo tu toľko neoriginality, klišéovitosťi a kravín, že ako to zo začiatku vyzeralo na solídne 4*, tak ku koncu už len 2*. A áno, za tým všetkým stoji totálne nezvládnuté finále. A to zamrzí, lebo našliapnuté to mal naozaj veľmi dobre. ()

Machaut 

všechny recenze uživatele

Jako nebylo to úplně zlé, sice žádná velká originalita, dal bych i 4 hvězdičky, ale ta poslední čtvrtina to totálně zabila. ()

Jarv 

všechny recenze uživatele

Prvoplánová snaha vyděsit se nevede, a to včetně vyvolání pocitu znepokojení. Jediné, co musím uznat, je rozuzlení, které sice není naprosto nepředvídatelné, nicméně vidím zde snahu o nějakou lepší pointu, čehož si cením, protože podobných zápletek je v současných hororových (béčkových) filmech celkem málo. Škoda tedy, že celek drhne a ztrácí na zajímavosti kvůli lacinému "strašení". Na druhou stranu, hororového fanouška v dnešní době pořádně nevyděsí už ani Texaský masakr. 40% ()

Reklama

Reklama