Reklama

Reklama

Leslie Jones: Stroj času

(pořad)
  • USA Leslie Jones: Time Machine
Stand-up / Komedie
USA, 2020, 66 min

Účinkují:

Leslie Jones

VOD (1)

Obsahy(1)

Od snahy svést Prince po boj se spánkovou apnoí – Leslie Jones rozebírá svou cestu dospělostí v zábavně syrovém a provokativním stand-upovém speciálu. (Netflix)

Recenze (3)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Na Netflixe majú priestor samí devianti, je to krásne progresívna televízia, ktorá dáva retardom možnosť zviditeľniť sa. Hoci tento shitty stand up je silným rébusom. Už na začiatku neviete, čo to za opicu prišlo na javisko. Ja som asi päť minút hádal len pohlavie a vlastne doteraz si nie som istý, či som uhádol. Ale ešte viac nechápem, kto mohol za takúto šialenosť vyhodiť peniaze. Bezbrehá stupidita s nenormálne urážlivým a ukričaným prejavom. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jak se už dříve ukázalo, černí postávající komikové mě až tak moc neberou, protože se jejich vystoupení zpravidla hemží odkazy na lidi a události, které jako běloch pochopitelně neznám, a tím pádem mě celá řada humorů jaksi míjí. Leslie Jones mě ale velmi překvapivě dokázala pobavit, přestože byl její speciál brutálně uřvaný (ne, jinak to napsat nešlo) a místy jsem si připadal jako na představení pro neslyšící (když na vás někdo zařve osmkrát stejnou větu, budete si tak asi připadat taky). No jo, jenže i přes veškerá negativa se komička trefovala mimo jiného i do současné mladé, extrémně přecitlivělé generace, která udělá případ pro psychologa i z uzlu na tkaničce, a to mě bavilo. Bavilo mě toho mnohem víc, proto jsem navzdory většině považoval za vhodné přidat i slabou čtvrtou pěticípou. / Poučení: Zapomeň na stroj času. 4*- ()

Sadi 

všechny recenze uživatele

tfw když si něco užijete a až pak se dozvíte, že to měli pod palcem dva sexističtí kreténi. pak to celý dává najednou úplně jinej smysl... sighhhhh. expectations=subverted. ()

Reklama

Reklama