Reklama

Reklama

Kočičky

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctileté Amy se začne líbit svobodomyslná taneční skupina a vzepře se proto konzervativním rodinným tradicím. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (82)

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Kolem tohoto filmu byla vyvolána naprosto zbytečná panika. Zkuste se někdy podívat na TikTok některých dvanáctiletých slečen a najdete tam to samé, co je zobrazeno tady (no možná ještě horší věci...). Tenhle film pouze zobrazuje smutnou realitu dnešních dětí. Ty odpady rozhodně nejsou na místě, film je vydařený a naprosto realistický (a to po všech stránkách příběhu). ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zdejšímu hodnocení jsem čekala kdo ví jakou hrůzu. Ten film ale není vůbec hloupý a nevyskytují se tam žádné scény, které by nesměly vidět 15leté děti. Všechny čtyři hlavní herečky hrají dobře a každá z nich má jistý pohybový talent. Takže za mně ano, příběh 11leté dívky, která se shlídla ve svých spolužačkách, které trénují na soutěž tance. Je tak trochu odstrkované dítě a ani ostatní děti ji moc neberou, protože je z chudé rodiny. A pro těch 5 minut slávy je ochotna obětovat cokoliv. Soutěžní tance mají vesměs sexuální podtext, který se na tak mladé dívky vůbec nehodí. Ale nedá se nic dělat, svět si takovýto hnus žádá, tak se vždy najdou děvčata, která jsou ochotna mu to nabídnout. Film jen popisuje smutnou realitu. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Průměrné soc drama o jedné chudé přistěhovalecké holce, která se snaží zapadnout mezi partu rebelujících spolužaček a jako pojítko mezi tím je "takové to vyzývavé holčičí tančení, které vidíme běžně u současných pop star". Akorát teda, že to u 11 letých působí trochu divně a tak se možná ani nedivím, že to vzbudilo tolik kontroverze. 5/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film o holcickách, které predbihaji svuj vyvoj, protoze jim zivot nenabizi co by delali. O hypersexualizaci deti. Zaroven o vznikajicich kulturnich a socialnich pnutich v muslimské rodině žijící v Paříži .Chudíci holčičky jsou zblblé ze sociálních sítí, aby se líbili. Je to nepredvidatelne , ale Doucoure to nedovede do uspokojiveho zaveru. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

To je ten novy svět podle Netflixu? Děkuji nechci. Netflix je jen nástroj liberální agendy neomarxismu, který pouze dopředu a propagačně ukazuje, jak bude od roku 2024 vypadat i samotná tvorba Holyúdu. Rozbíjení starého světa je v plném proudu a Brave New World pod institucí v světového zionismu je na dohled. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Scénář byl napsán už v roce 2017. (Bragha)

Reklama

Reklama