Reklama

Reklama

Recenze (3)

Saxos odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, kde jsem získal tak velkolepý skvost. Samozřejmě jsem hrdinsky vydržel až do konce. Poprvé si člověk vydechne, když po 15 minutách vyjde z hotelového pokoje. Pak opakované cesty autem, pár kontaktů s okolím a zmatený neděj pokračuje. Nesmysly, jako vymazaná paměť, debilní příběh o sestře, dva kravaťáci co jí a pak je pronásledují, policajty co se nechají odstřelit následují další dva pitomci na odstřel, dokonce i poslední dva spolu útěkáři, šílení vědci, dostanou kulku do hlavy, po směšném útěku přes louku za hranici státu. Závěr: i když se nám na konci snaží tvůrci vysvětlit, proč a jak toto podivuhodné dílo vzniklo, je to jedním slovem kravina. Nedoporučuji a vzpomínám na prvé slova naší filmové hrdinky "o co kurva jde". ()

stanof odpad!

všechny recenze uživatele

Úplne debilný film a debil aj ten čo ho vydrží pozerať do úplného konca( včetne mňa samotného ).Dopozeral som ho lebo som v kútiku duše čakal že ma niečim zaujme...smola...slovo resp.hodnotenie ,,odpad" je slabím vyjadrením toho čo cítim !!! ()

ReMusiCZ 

všechny recenze uživatele

Nehrát tam sympatické něžné pohlaví (první hvězda), tak bych to s největší pravděpodobností v první třetině filmu nudou vypnul... Nakonec jsem to teda dokoukal celý, sem tam bylo i pár zajímavých scén (za to je ta druhá hvězda), ale podruhé už to vidět určitě potřebovat nebudu... ()

Reklama

Reklama